ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 355
                                               

Eupithecia crenata

Eupithecia crenata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Vojnits.

                                               

Eupithecia cretaceata

Eupithecia cretaceata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Packard. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia cretata

Eupithecia cretata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia cretosa

Eupithecia cretosa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Vojnits. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia cuculliaria

Eupithecia cuculliaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia cugiai

Eupithecia cugiai is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Turati.

                                               

Eupithecia cuneilineata

Eupithecia cuneilineata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Eupithecia cunina

Eupithecia cunina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia cuprearia

Eupithecia cuprearia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Jones.

                                               

Eupithecia cupreata

Eupithecia cupreata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia cupressata

Eupithecia cupressata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Pearsall.

                                               

Eupithecia curvifascia

Eupithecia curvifascia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia daemionata

Eupithecia daemionata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Dietze.

                                               

Eupithecia dalhousiensis

Eupithecia dalhousiensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Mironov & Galsworthy. Deze auteurs hebben de soort als soort erkend, die in 1919 doo ...

                                               

Eupithecia danielata

Eupithecia danielata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Schütze.

                                               

Eupithecia dargei

Eupithecia dargei is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia dayensis

Eupithecia dayensis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia dealbata

Eupithecia dealbata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia dechkanata

Eupithecia dechkanata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Mironov.

                                               

Eupithecia decipiens

Eupithecia decipiens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Petersen. De soort komt voor in Afghanistan, Iran, Oezbekistan en Kirgizie. Hij vliegt o ...

                                               

Eupithecia decorata

Eupithecia decorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia decrepita

Eupithecia decrepita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia decussata

Eupithecia decussata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia defimbriata

Eupithecia defimbriata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia deformis

Eupithecia deformis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia delaeveri

Eupithecia delaeveri is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Vojnits.

                                               

Eupithecia delozona

Eupithecia delozona is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Eupithecia demetata

Eupithecia demetata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Christoph.

                                               

Eupithecia densicauda

Eupithecia densicauda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Warren.

                                               

Eupithecia denticulata

Eupithecia denticulata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Treitschke. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia dentosa

Eupithecia dentosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Warren.

                                               

Eupithecia depasta

Eupithecia depasta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Vojnits. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia depressa

Eupithecia depressa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia deprima

Eupithecia deprima is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Vojnits.

                                               

Eupithecia derogata

Eupithecia derogata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia descimoni

Eupithecia descimoni is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia deserticola

Eupithecia deserticola is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door McDunnough.

                                               

Eupithecia despectaria

Eupithecia despectaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Lederer.

                                               

Eupithecia detritata

Eupithecia detritata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger.

                                               

Eupithecia deverrata

Eupithecia deverrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dietze. De soort komt voor van Marokko tot Libanon en is ook waargenomen in Frankrijk.

                                               

Eupithecia devestita

Eupithecia devestita is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia devia

Eupithecia devia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bastelberger.

                                               

Eupithecia deviridata

Eupithecia deviridata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia dichroma

Eupithecia dichroma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door McDunnough.

                                               

Eupithecia diffisata

Eupithecia diffisata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dietze.

                                               

Eupithecia dilucida

Eupithecia dilucida is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia dimidia

Eupithecia dimidia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia dinshoensis

Eupithecia dinshoensis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia discipuncta

Eupithecia discipuncta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia discordans

Eupithecia discordans is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.