ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 359
                                               

Eupithecia huachuca

Eupithecia huachuca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Grossbeck.

                                               

Eupithecia hundamoi

Eupithecia hundamoi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Vojnits & De Laever.

                                               

Eupithecia husseini

Eupithecia husseini is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia hydrargyrea

Eupithecia hydrargyrea is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia hypognampta

Eupithecia hypognampta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Prout.

                                               

Eupithecia hypophasma

Eupithecia hypophasma is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia idalia

Eupithecia idalia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Dognin.

                                               

Eupithecia illaborata

Eupithecia illaborata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dietze.

                                               

Eupithecia immensa

Eupithecia immensa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia immodica

Eupithecia immodica is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia impavida

Eupithecia impavida is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia implorata

Eupithecia implorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia impolita

Eupithecia impolita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Vojnits.

                                               

Eupithecia importuna

Eupithecia importuna is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia inassignata

Eupithecia inassignata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia incohata

Eupithecia incohata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia incommoda

Eupithecia incommoda is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia inconclusaria

Eupithecia inconclusaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia inconspicuata

Eupithecia inconspicuata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Bohatsch.

                                               

Eupithecia inculta

Eupithecia inculta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Vojnits.

                                               

Eupithecia indecisa

Eupithecia indecisa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia indecora

Eupithecia indecora is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia indefinata

Eupithecia indefinata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Snellen.

                                               

Eupithecia indissolubilis

Eupithecia indissolubilis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia indistincta

Eupithecia indistincta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Taylor.

                                               

Eupithecia inepta

Eupithecia inepta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout.

                                               

Eupithecia inexercita

Eupithecia inexercita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia inexpiata

Eupithecia inexpiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eupithecia inexplicabilis

Eupithecia inexplicabilis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia infausta

Eupithecia infausta is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia infecta

Eupithecia infecta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia infectaria

Eupithecia infectaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia infecunda

Eupithecia infecunda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits. De soort komt voor in Afghanistan en Pakistan en is zeldzaam.

                                               

Eupithecia infelix

Eupithecia infelix is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Prout. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia infensa

Eupithecia infensa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia infestata

Eupithecia infestata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Swinhoe.

                                               

Eupithecia infimbriata

Eupithecia infimbriata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Dognin.

                                               

Eupithecia infuscata

Eupithecia infuscata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren.

                                               

Eupithecia ingrata

Eupithecia ingrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia inquinata

Eupithecia inquinata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia inscitata

Eupithecia inscitata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia insignifica

Eupithecia insignifica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Rothschild.

                                               

Eupithecia insignioides

Eupithecia insignioides is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Wehrli.

                                               

Eupithecia insolabilis

Eupithecia insolabilis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hulst.

                                               

Eupithecia insolita

Eupithecia insolita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Vojnits & De Laever.

                                               

Eupithecia interpunctaria

Eupithecia interpunctaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Inoue.

                                               

Eupithecia interrubrescens

Eupithecia interrubrescens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Hampson.

                                               

Eupithecia intolerabilis

Eupithecia intolerabilis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia invenusta

Eupithecia invenusta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Vojnits.

                                               

Eupithecia invicta

Eupithecia invicta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.