ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 36
                                               

Epischnia hofufella

Epischnia hofufella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Amsel.

                                               

Epischnia ifranella

Epischnia ifranella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Lucas.

                                               

Epischnia illotella

Epischnia illotella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia irraralis

Epischnia irraralis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hampson.

                                               

Epischnia juldusella

Epischnia juldusella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Caradja.

                                               

Epischnia leucoloma

Epischnia leucoloma is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia leucomixtella

Epischnia leucomixtella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot.

                                               

Epischnia maracandella

Epischnia maracandella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot.

                                               

Epischnia masticella

Epischnia masticella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epischnia mongolica

Epischnia mongolica is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Amsel.

                                               

Epischnia muscidella

Epischnia muscidella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia nevadensis

Epischnia nevadensis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rebel.

                                               

Epischnia parvella

Epischnia parvella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Amsel.

                                               

Epischnia pempelioides

Epischnia pempelioides is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Turati.

                                               

Epischnia plumbella

Epischnia plumbella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia pulvereicosta

Epischnia pulvereicosta is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Turati.

                                               

Epischnia ragonotella

Epischnia ragonotella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Epischnia ruficostella

Epischnia ruficostella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Turati.

                                               

Epischnia sareptella

Epischnia sareptella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Leraut. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia semitica

Epischnia semitica is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Amsel.

                                               

Epischnia siticulosa

Epischnia siticulosa is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epischnia soritella

Epischnia soritella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Lederer.

                                               

Epischnia stenopterella

Epischnia stenopterella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Rebel.

                                               

Epischnia tozeurella

Epischnia tozeurella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Lucas.

                                               

Epischnia trifidella

Epischnia trifidella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Zerny.

                                               

Epischnia unicornutella

Epischnia unicornutella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Amsel.

                                               

Epischnia vestaliella

Epischnia vestaliella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Erschoff.

                                               

Epischnia yangtseella

Epischnia yangtseella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Caradja.

                                               

Epischnia ziczac

Epischnia ziczac is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Turati.

                                               

Epischnia zophodiella

Epischnia zophodiella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot.

                                               

Episcopotettix sulcirostris

Episcopotettix sulcirostris is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Rehn.

                                               

Episcynia bolivari

Episcynia bolivari is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Pilsbry & Olsson.

                                               

Episcynia devexa

Episcynia devexa is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Keen.

                                               

Episcynia inornata

Episcynia inornata is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1842 door d’Orbigny.

                                               

Episcynia itanhura

Episcynia itanhura is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Simone.

                                               

Episcynia medialis

Episcynia medialis is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Keen.

                                               

Episcynia multicarinata

Episcynia multicarinata is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Dall.

                                               

Episcynia nicholsoni

Episcynia nicholsoni is een slakkensoort uit de familie van de Tornidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Strong & Hertlein.

                                               

Episcythrastis elaphitis

Episcythrastis elaphitis is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episcythrastis tabidella

Episcythrastis tabidella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Mann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episcythrastis tetricella

Episcythrastis tetricella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Denis & Schiffermüller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episcythris albonigrella

Episcythris albonigrella is een vlinder uit de familie van de dikkopmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Amsel.

                                               

Episcythris triangulella

Episcythris triangulella is een vlinder uit de familie dikkopmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Ragonot. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episema affinis

Episema affinis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Rothschild.

                                               

Episema amasina

Episema amasina is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Hampson. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episema antherici

Episema antherici is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Christoph.

                                               

Episema brandbergensis

Episema brandbergensis is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Hacker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episema didymogramma

Episema didymogramma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Boursin.

                                               

Episema glaucina

Episema glaucina is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1789 door Esper. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episema grueneri

Episema grueneri is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Boisduval. De soort komt voor in Europa.