ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 361
                                               

Euplexidia exotica

Euplexidia exotica is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Yoshimoto.

                                               

Euplexidia illiterata

Euplexidia illiterata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Yoshimoto.

                                               

Euplexidia literata

Euplexidia literata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Moore.

                                               

Euplexidia noctuiformis

Euplexidia noctuiformis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Euplexidia pallidivirens

Euplexidia pallidivirens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Yoshimoto.

                                               

Euplexidia violascens

Euplexidia violascens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Boursin.

                                               

Euplica bidentata

Euplica bidentata is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Menke.

                                               

Euplica borealis

Euplica borealis is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Pilsbry.

                                               

Euplica brunnidentata

Euplica brunnidentata is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door de Maintenon.

                                               

Euplica deshayesii

Euplica deshayesii is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Crosse.

                                               

Euplica festiva

Euplica festiva is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Deshayes.

                                               

Euplica ionida

Euplica ionida is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Duclos.

                                               

Euplica livescens

Euplica livescens is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Reeve.

                                               

Euplica loisae

Euplica loisae is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Rehder.

                                               

Euplica scripta

Euplica scripta is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1822 door Lamarck.

                                               

Euplica turturina

Euplica turturina is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1822 door Lamarck.

                                               

Euplica varians

Euplica varians is een slakkensoort uit de familie van de Columbellidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Sowerby I.

                                               

Euplinthus notatissimus

Euplinthus notatissimus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Candèze.

                                               

Euplinthus ophthalmicus

Euplinthus ophthalmicus is een keversoort uit de familie kniptorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Perty.

                                               

Euplocamus biernerti

Euplocamus biernerti is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Staudinger.

                                               

Euplocamus charadropis

Euplocamus charadropis is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Euplocamus delagrangei

Euplocamus delagrangei is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Ragonot.

                                               

Euplocamus demodes

Euplocamus demodes is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Meyrick.

                                               

Euplocamus hierophanta

Euplocamus hierophanta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Euplocamus melanchrodes

Euplocamus melanchrodes is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Euplocamus ophisa

Euplocamus ophisa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1779 door Cramer.

                                               

Euplocamus ophisus

Euplocamus ophisus is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1779 door Cramer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Euplocamus pallidellus

Euplocamus pallidellus is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Christoph.

                                               

Euplocamus schaeferi

Euplocamus schaeferi is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Amsel.

                                               

Euplocamus strigosa

Euplocamus strigosa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Moore.

                                               

Euplocamus tanylopha

Euplocamus tanylopha is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Euplocamus triplatynta

Euplocamus triplatynta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Euploea baudiniana

Euploea baudiniana is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1819 door Jean-Baptiste Godart.

                                               

Euploea cratis

Euploea cratis is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Arthur Gardiner Butler.

                                               

Euploea dalmanii

Euploea dalmanii is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Felder & Felder.

                                               

Euploea dameli

Euploea dameli is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Frederic Moore.

                                               

Euploea dehaanii

Euploea dehaanii is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Hippolyte Lucas.

                                               

Euploea deheerii

Euploea deheerii is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door William Doherty.

                                               

Euploea deione

Euploea deione is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door John Obadiah Westwood.

                                               

Euploea desjardinsii

Euploea desjardinsii is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Félix Édouard Guérin-Méneville.

                                               

Euploea diocletia

Euploea diocletia is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1819 door Jean-Baptiste Godart.

                                               

Euploea diocletianus

Euploea diocletianus is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1793 door Johann Christian Fabricius.

                                               

Euploea distantii

Euploea distantii is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Frederic Moore.

                                               

Euploea dryasis

Euploea dryasis is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1793 door Johann Christian Fabricius.

                                               

Euploea dufresne

Euploea dufresne is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Jean-Baptiste Godart.

                                               

Euploea ebenina

Euploea ebenina is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Arthur Gardiner Butler.

                                               

Euploea eichorni

Euploea eichorni is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Otto Staudinger.

                                               

Euploea eleutho

Euploea eleutho is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Jean René Constant Quoy & Joseph Paul Gaimard.

                                               

Euploea erichsonii

Euploea erichsonii is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Felder & Felder.

                                               

Euploea eucala

Euploea eucala is een vlinder uit de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Otto Staudinger.