ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 362
                                               

Eupithecia magnifacta

Eupithecia magnifacta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Dyar.

                                               

Eupithecia magnipuncta

Eupithecia magnipuncta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia mahomedana

Eupithecia mahomedana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia maleformata

Eupithecia maleformata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Warren.

                                               

Eupithecia maloti

Eupithecia maloti is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Krüger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia manca

Eupithecia manca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia mandschurica

Eupithecia mandschurica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger.

                                               

Eupithecia mantissa

Eupithecia mantissa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia marasa

Eupithecia marasa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Wehrli.

                                               

Eupithecia marginata

Eupithecia marginata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger. De soort komt voor van Cyprus tot het noordwesten van China.

                                               

Eupithecia marmaricata

Eupithecia marmaricata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Turati.

                                               

Eupithecia marpessa

Eupithecia marpessa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia masculina

Eupithecia masculina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia maspalomae

Eupithecia maspalomae is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Pinker. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia massiliata

Eupithecia massiliata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Millière. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia masuii

Eupithecia masuii is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Inoue.

                                               

Eupithecia matheri

Eupithecia matheri is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in door Rindge.

                                               

Eupithecia matura

Eupithecia matura is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia mauvaria

Eupithecia mauvaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Jones.

                                               

Eupithecia meandrata

Eupithecia meandrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Turati.

                                               

Eupithecia mecodaedala

Eupithecia mecodaedala is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia mediargentata

Eupithecia mediargentata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Inoue.

                                               

Eupithecia medilunata

Eupithecia medilunata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia mediobrunnea

Eupithecia mediobrunnea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia megaproterva

Eupithecia megaproterva is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia mejala

Eupithecia mejala is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Dognin.

                                               

Eupithecia mekrana

Eupithecia mekrana is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Brandt. De soort komt voor in van het zuidoosten van Europees Rusland in het noorden tot Saoedi-Arabie in het ...

                                               

Eupithecia melanochroa

Eupithecia melanochroa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Wehrli.

                                               

Eupithecia melanograpta

Eupithecia melanograpta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia melanolopha

Eupithecia melanolopha is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Swinhoe.

                                               

Eupithecia memorata

Eupithecia memorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Mironov.

                                               

Eupithecia mendosaria

Eupithecia mendosaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia mentavoni

Eupithecia mentavoni is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia mesogrammata

Eupithecia mesogrammata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dietze.

                                               

Eupithecia meszarosi

Eupithecia meszarosi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Vojnits.

                                               

Eupithecia miamata

Eupithecia miamata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Cassino.

                                               

Eupithecia microleuca

Eupithecia microleuca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eupithecia microptilota

Eupithecia microptilota is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia millesima

Eupithecia millesima is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Vojnits. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia minibursae

Eupithecia minibursae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Vojnits.

                                               

Eupithecia minimaria

Eupithecia minimaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Turati.

                                               

Eupithecia minucia

Eupithecia minucia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia minusculata

Eupithecia minusculata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Alpheraky. De vlinder heeft een spanwijdte van 13 tot 15 millimeter. De soort komt voor van Spanje, via No ...

                                               

Eupithecia mirei

Eupithecia mirei is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia mirificata

Eupithecia mirificata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt. De soort komt voor in Afghanistan, Iran en Tadzjikistan.

                                               

Eupithecia miserulata

Eupithecia miserulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Grote.

                                               

Eupithecia misturata

Eupithecia misturata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia mitigata

Eupithecia mitigata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dietze. De soort komt voor in Afghanistan, het noordwesten van China, het zuiden van Kaza ...

                                               

Eupithecia moecha

Eupithecia moecha is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia moirata

Eupithecia moirata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Cassino & Swett.