ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 363
                                               

Eupithecia molliaria

Eupithecia molliaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dyar.

                                               

Eupithecia mollita

Eupithecia mollita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia monacheata

Eupithecia monacheata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Cassino & Swett.

                                               

Eupithecia mongolica

Eupithecia mongolica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Vojnits.

                                               

Eupithecia montana

Eupithecia montana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia montanata

Eupithecia montanata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia montavoni

Eupithecia montavoni is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia monticola

Eupithecia monticola is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Krüger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia monticolens

Eupithecia monticolens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler.

                                               

Eupithecia moricandiata

Eupithecia moricandiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door D.Lucas.

                                               

Eupithecia morosa

Eupithecia morosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Vojnits.

                                               

Eupithecia multa

Eupithecia multa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia multiplex

Eupithecia multiplex is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia multiscripta

Eupithecia multiscripta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia multispinata

Eupithecia multispinata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia multistrigata

Eupithecia multistrigata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia mundiscripta

Eupithecia mundiscripta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia muralla

Eupithecia muralla is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia muscistrigata

Eupithecia muscistrigata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia muscula

Eupithecia muscula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Bastelberger.

                                               

Eupithecia mustangata

Eupithecia mustangata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Schütze. De soort komt voor in India, Pakistan, Nepal en Afghanistan.

                                               

Eupithecia mutata

Eupithecia mutata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Pearsall.

                                               

Eupithecia mystiata

Eupithecia mystiata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Cassino.

                                               

Eupithecia mystica

Eupithecia mystica is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia nabagulensis

Eupithecia nabagulensis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia nabokovi

Eupithecia nabokovi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door McDunnough.

                                               

Eupithecia nachadira

Eupithecia nachadira is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Brandt. De soort komt voor in Afghanistan, Iran en Oekraïne.

                                               

Eupithecia nagaii

Eupithecia nagaii is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Inoue.

                                               

Eupithecia nageli

Eupithecia nageli is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Skala.

                                               

Eupithecia naumanni

Eupithecia naumanni is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Mironov & Ratzel. De vlinder heeft een voorvleugellengte van 11.5 tot 13.5 millimeter. De ...

                                               

Eupithecia necessaria

Eupithecia necessaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Vojnits.

                                               

Eupithecia nemoralis

Eupithecia nemoralis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia neomexicana

Eupithecia neomexicana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door McDunnough.

                                               

Eupithecia neosatyrata

Eupithecia neosatyrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Inoue.

                                               

Eupithecia nepalata

Eupithecia nepalata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Schütze. De soort komt voor in Centraal-Azie, met name in Tadzjikistan, Afghanistan, Indi ...

                                               

Eupithecia nephelata

Eupithecia nephelata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger. De soort komt voor in Centraal-Azie.

                                               

Eupithecia nevadata

Eupithecia nevadata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Packard.

                                               

Eupithecia nigrataenia

Eupithecia nigrataenia is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia nigribasis

Eupithecia nigribasis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia nigrilinea

Eupithecia nigrilinea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Eupithecia nigrinotata

Eupithecia nigrinotata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Swinhoe.

                                               

Eupithecia nigripennis

Eupithecia nigripennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia nigritaria

Eupithecia nigritaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Staudinger.

                                               

Eupithecia nigrithorax

Eupithecia nigrithorax is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia nigrodiscata

Eupithecia nigrodiscata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia nigropolata

Eupithecia nigropolata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia nimbicolor

Eupithecia nimbicolor is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia nimbosa

Eupithecia nimbosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia niphonaria

Eupithecia niphonaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Leech.

                                               

Eupithecia niphoreas

Eupithecia niphoreas is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.