ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 364
                                               

Eupithecia niticallis

Eupithecia niticallis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Krüger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia niveifascia

Eupithecia niveifascia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Hulst.

                                               

Eupithecia niveivena

Eupithecia niveivena is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Eupithecia nobilitata

Eupithecia nobilitata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Staudinger.

                                               

Eupithecia nonferenda

Eupithecia nonferenda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia nonpurgata

Eupithecia nonpurgata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia nova

Eupithecia nova is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Vojnits.

                                               

Eupithecia novata

Eupithecia novata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Dietze.

                                               

Eupithecia noxia

Eupithecia noxia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia nubilaria

Eupithecia nubilaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Maassen.

                                               

Eupithecia nuceistriga

Eupithecia nuceistriga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bastelberger.

                                               

Eupithecia obliquiplaga

Eupithecia obliquiplaga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Dyar.

                                               

Eupithecia oblongipennis

Eupithecia oblongipennis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia obscurata

Eupithecia obscurata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Warren.

                                               

Eupithecia obtinens

Eupithecia obtinens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Brandt. De soort komt voor in Afghanistan en Iran.

                                               

Eupithecia ochracea

Eupithecia ochracea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Warren.

                                               

Eupithecia ochralba

Eupithecia ochralba is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia ochrata

Eupithecia ochrata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia ochridata

Eupithecia ochridata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Schutze & Pinker. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia ochroriguata

Eupithecia ochroriguata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Kruyer.

                                               

Eupithecia ochrosoma

Eupithecia ochrosoma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia ochrovittata

Eupithecia ochrovittata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Christoph. De soort is waargenomen in Armenie, Georgie en Afghanistan.

                                               

Eupithecia oculata

Eupithecia oculata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia oenone

Eupithecia oenone is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Eupithecia ogilviata

Eupithecia ogilviata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia okadai

Eupithecia okadai is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Inoue.

                                               

Eupithecia olgae

Eupithecia olgae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Mironov. De soort komt voor in Centraal-Azie.

                                               

Eupithecia olivacea

Eupithecia olivacea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Taylor.

                                               

Eupithecia olivaria

Eupithecia olivaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia olivocostata

Eupithecia olivocostata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia olympica

Eupithecia olympica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Toulechkoff.

                                               

Eupithecia omnigera

Eupithecia omnigera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia omniparens

Eupithecia omniparens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dietze.

                                               

Eupithecia opistographata

Eupithecia opistographata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Dietze.

                                               

Eupithecia opulenta

Eupithecia opulenta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia orana

Eupithecia orana is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dietze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia orbaria

Eupithecia orbaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia orichloris

Eupithecia orichloris is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick. Bekend van deze soort is dat de rups op insecten jaagt. De rups houdt zich vee ...

                                               

Eupithecia ornata

Eupithecia ornata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia ornea

Eupithecia ornea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia oroba

Eupithecia oroba is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia orsetilla

Eupithecia orsetilla is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia otiosa

Eupithecia otiosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia owenata

Eupithecia owenata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door McDunnough.

                                               

Eupithecia oxycedrata

Eupithecia oxycedrata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Rambur. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia pacifica

Eupithecia pacifica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Inoue.

                                               

Eupithecia pactia

Eupithecia pactia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Eupithecia pallidicosta

Eupithecia pallidicosta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia pallidistriga

Eupithecia pallidistriga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia palmata

Eupithecia palmata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Cassino & Swett.