ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 366
                                               

Eupogonius lanuginosus

Eupogonius lanuginosus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Chevrolat.

                                               

Eupogonius lateralis

Eupogonius lateralis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Martins & Galileo.

                                               

Eupogonius lineolatus

Eupogonius lineolatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Melzer.

                                               

Eupogonius longipilis

Eupogonius longipilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Bates.

                                               

Eupogonius maculicornis

Eupogonius maculicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Chevrolat.

                                               

Eupogonius major

Eupogonius major is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eupogonius microphthalmus

Eupogonius microphthalmus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Breuning.

                                               

Eupogonius nigrinus

Eupogonius nigrinus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bates.

                                               

Eupogonius nigritarsis

Eupogonius nigritarsis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Fisher.

                                               

Eupogonius pauper

Eupogonius pauper is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door LeConte.

                                               

Eupogonius petulans

Eupogonius petulans is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Melzer.

                                               

Eupogonius piceus

Eupogonius piceus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Fisher.

                                               

Eupogonius pilosulus

Eupogonius pilosulus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Chevrolat.

                                               

Eupogonius pubescens

Eupogonius pubescens is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door LeConte.

                                               

Eupogonius pubicollis

Eupogonius pubicollis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Melzer.

                                               

Eupogonius scutellaris

Eupogonius scutellaris is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eupogonius stellatus

Eupogonius stellatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Chemsak & Noguera.

                                               

Eupogonius strandi

Eupogonius strandi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eupogonius subarmatus

Eupogonius subarmatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door LeConte.

                                               

Eupogonius subnudus

Eupogonius subnudus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eupogonius subtessellatus

Eupogonius subtessellatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Melzer.

                                               

Eupogonius superbus

Eupogonius superbus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Zayas.

                                               

Eupogonius tomentosus

Eupogonius tomentosus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Haldeman.

                                               

Eupogonius triangularis

Eupogonius triangularis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Linsley.

                                               

Eupogonius ursulus

Eupogonius ursulus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Bates.

                                               

Eupogonius vandykei

Eupogonius vandykei is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Linsley.

                                               

Eupogonius vittipennis

Eupogonius vittipennis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eupogonius wickhami

Eupogonius wickhami is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Fisher.

                                               

Eupogonius yeiuba

Eupogonius yeiuba is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Martins & Galileo.

                                               

Eupogonomyia cantabrigensis

Eupogonomyia cantabrigensis is een vliegensoort uit de familie van de echte vliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Huckett.

                                               

Eupogonomyia groenlandica

Eupogonomyia groenlandica is een vliegensoort uit de familie van de echte vliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Lundbeck.

                                               

Eupogonomyia neoborealis

Eupogonomyia neoborealis is een vliegensoort uit de familie van de echte vliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Snyder.

                                               

Eupogonomyia pribilofensis

Eupogonomyia pribilofensis is een vliegensoort uit de familie van de echte vliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Malloch.

                                               

Eupogonomyia setibasis

Eupogonomyia setibasis is een vliegensoort uit de familie van de echte vliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Huckett.

                                               

Eupograpta anhat

Eupograpta anhat is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de spoorspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eupograpta. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Raven.

                                               

Eupograpta kottae

Eupograpta kottae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de spoorspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eupograpta. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Raven.

                                               

Eupolycope difficilis

Eupolycope difficilis is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Klie.

                                               

Eupolycope kurilensis

Eupolycope kurilensis is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Chavtur.

                                               

Eupolycope occidensnuda

Eupolycope occidensnuda is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Howe & McKenzie.

                                               

Eupolycope orientalis

Eupolycope orientalis is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Chavtur.

                                               

Eupolycope parma

Eupolycope parma is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Chavtur.

                                               

Eupolycope pellucida

Eupolycope pellucida is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Chavtur.

                                               

Eupolycope pnyx

Eupolycope pnyx is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Kornicker & Iliffe.

                                               

Eupolycope pseudoputjatini

Eupolycope pseudoputjatini is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Chavtur.

                                               

Eupolycope putjatini

Eupolycope putjatini is een mosselkreeftjessoort uit de familie van de Polycopidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Chavtur.

                                               

Eupolymnia boniniana

Eupolymnia boniniana is een borstelworm uit de familie Terebellidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhan ...

                                               

Eupolymnia capensis

Eupolymnia capensis is een borstelworm uit de familie Terebellidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhang ...

                                               

Eupolymnia congruens

Eupolymnia congruens is een borstelworm uit de familie Terebellidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhan ...

                                               

Eupolymnia crassicornis

Eupolymnia crassicornis is een borstelworm uit de familie Terebellidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aan ...

                                               

Eupolymnia dubia

Eupolymnia dubia is een borstelworm uit de familie Terebellidae. Het lichaam van de worm bestaat uit een kop, een cilindrisch, gesegmenteerd lichaam een staartstukje. De kop bestaat uit een prostomium een peristomium en draagt gepaarde aanhangsel ...