ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 369
                                               

Eupithecia sheppardata

Eupithecia sheppardata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door McDunnough.

                                               

Eupithecia shikokuensis

Eupithecia shikokuensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Inoue.

                                               

Eupithecia shirleyata

Eupithecia shirleyata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Cassino & Swett.

                                               

Eupithecia siata

Eupithecia siata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia sibylla

Eupithecia sibylla is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Eupithecia sidemii

Eupithecia sidemii is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Vojnits.

                                               

Eupithecia sierrae

Eupithecia sierrae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia signigera

Eupithecia signigera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Butler.

                                               

Eupithecia silenata

Eupithecia silenata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Assmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia silenicolata

Eupithecia silenicolata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Mabille. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia sincera

Eupithecia sincera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia sinicaria

Eupithecia sinicaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Leech.

                                               

Eupithecia sinuata

Eupithecia sinuata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door McDunnough.

                                               

Eupithecia slossonata

Eupithecia slossonata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door McDunnough.

                                               

Eupithecia sobria

Eupithecia sobria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Prout.

                                               

Eupithecia sodalis

Eupithecia sodalis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia sogai

Eupithecia sogai is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia somereni

Eupithecia somereni is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia sophia

Eupithecia sophia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Eupithecia sorda

Eupithecia sorda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia soricella

Eupithecia soricella is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door D.Lucas.

                                               

Eupithecia spadiceata

Eupithecia spadiceata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Zerny. De soort komt voor in het Nabije Oosten, Rusland, Hongarije, Oekraïne en Italie.

                                               

Eupithecia spadix

Eupithecia spadix is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Inoue.

                                               

Eupithecia specialis

Eupithecia specialis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door E.A.Schultze.

                                               

Eupithecia spermophaga

Eupithecia spermophaga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Dyar.

                                               

Eupithecia sperryi

Eupithecia sperryi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door McDunnough.

                                               

Eupithecia spilocyma

Eupithecia spilocyma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Prout.

                                               

Eupithecia spilosata

Eupithecia spilosata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eupithecia spissilineata

Eupithecia spissilineata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Metzner. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia sporobola

Eupithecia sporobola is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia spurcata

Eupithecia spurcata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia stagira

Eupithecia stagira is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia stataria

Eupithecia stataria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia staudingeri

Eupithecia staudingeri is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Bohatsch.

                                               

Eupithecia staurophragma

Eupithecia staurophragma is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Meyrick.

                                               

Eupithecia steeleae

Eupithecia steeleae is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia stellata

Eupithecia stellata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia stertzi

Eupithecia stertzi is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia sticticata

Eupithecia sticticata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia stigmaticata

Eupithecia stigmaticata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Christoph.

                                               

Eupithecia stigmatophora

Eupithecia stigmatophora is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Eupithecia stomachosa

Eupithecia stomachosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Vojnits.

                                               

Eupithecia strattonata

Eupithecia strattonata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Packard.

                                               

Eupithecia streptozona

Eupithecia streptozona is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door de Engelse entomoloog Louis Beethoven Prout. De vlinder was verzameld op Madagascar door me ...

                                               

Eupithecia strigatissima

Eupithecia strigatissima is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Turati.

                                               

Eupithecia studiosa

Eupithecia studiosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia stypheliae

Eupithecia stypheliae is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Swezey.

                                               

Eupithecia subalba

Eupithecia subalba is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia subanis

Eupithecia subanis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eupithecia subapicata

Eupithecia subapicata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.