ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 37
                                               

Episema kourion

Episema kourion is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Nilsson, Svendsen & Fibiger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episema lederi

Episema lederi is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Christoph. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episema minuta

Episema minuta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Ebert & Boursin.

                                               

Episema sareptana

Episema sareptana is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Alphéraky.

                                               

Episema scoriacea

Episema scoriacea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1786 door Esper.

                                               

Episema tersa

Episema tersa is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Denis & Schiffermüller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episemasia cervinaria

Episemasia cervinaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Packard.

                                               

Episemasia morbosa

Episemasia morbosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Episemasia solitaria

Episemasia solitaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Episemion krystallinoron

Episemion krystallinoron is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Sonnenberg, Blum & Misof.

                                               

Episernomorphus leonhardi

Episernomorphus leonhardi is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Roubal.

                                               

Episernus angulicollis

Episernus angulicollis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Thomson.

                                               

Episernus champlaini

Episernus champlaini is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Fisher.

                                               

Episernus ganglbaueri

Episernus ganglbaueri is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Schilsky.

                                               

Episernus gentilis

Episernus gentilis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Rosenhauer.

                                               

Episernus granulatus

Episernus granulatus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Weise.

                                               

Episernus henschi

Episernus henschi is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Reitter.

                                               

Episernus hispanus

Episernus hispanus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Kiesenwetter.

                                               

Episernus pyrenaeus

Episernus pyrenaeus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Maran.

                                               

Episernus striatellus

Episernus striatellus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Brisout de Barneville in Grenier.

                                               

Episernus sulcicollis

Episernus sulcicollis is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Schilsky.

                                               

Episernus taygetanus

Episernus taygetanus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Maran.

                                               

Episernus trapezoideus

Episernus trapezoideus is een keversoort uit de familie klopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Fall.

                                               

Episesarma chentongense

Episesarma chentongense is een krabbensoort uit de familie van de Sesarmidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Serène & Soh.

                                               

Episesarma crebrestriatum

Episesarma crebrestriatum is een krabbensoort uit de familie van de Sesarmidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Tesch.

                                               

Episesarma lafondii

Episesarma lafondii is een krabbensoort uit de familie van de Sesarmidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Hombron & Jacquinot.

                                               

Episesarma mederi

Episesarma mederi is een krabbensoort uit de familie van de Sesarmidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door H. Milne Edwards.

                                               

Episesarma palawanense

Episesarma palawanense is een krabbensoort uit de familie van de Sesarmidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Rathbun.

                                               

Episesarma singaporense

Episesarma singaporense is een krabbensoort uit de familie van de Sesarmidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Tweedie.

                                               

Episesarma versicolor

Episesarma versicolor is een krabbensoort uit de familie van de Sesarmidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Tweedie.

                                               

Episimus argutana

Episimus argutana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Clemens.

                                               

Episimus augmentana

Episimus augmentana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Episimus burserae

Episimus burserae is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Heppner.

                                               

Episimus condensatana

Episimus condensatana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Episimus cyanitis

Episimus cyanitis is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episimus kimballi

Episimus kimballi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Heppner.

                                               

Episimus lagunculariae

Episimus lagunculariae is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Heppner.

                                               

Episimus ligneana

Episimus ligneana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Episimus mahiana

Episimus mahiana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder & Rogenhofer.

                                               

Episimus melanaspis

Episimus melanaspis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Episimus ortygia

Episimus ortygia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Episimus selenosema

Episimus selenosema is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Diakonoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Episimus transferrana

Episimus transferrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Episimus tyrius

Episimus tyrius is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Heinrich.

                                               

Episimus unguiculus

Episimus unguiculus is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Clarke.

                                               

Episimus utilis

Episimus utilis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Zimmerman.

                                               

Episinus affinis

Episinus affinis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Friedrich Wilhelm Bösenb ...

                                               

Episinus albostriatus

Episinus albostriatus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Eugène Simon.

                                               

Episinus algiricus

Episinus algiricus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Hippolyte Lucas.

                                               

Episinus amoenus

Episinus amoenus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Nathan Banks.