ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 370
                                               

Eupithecia subbrunneata

Eupithecia subbrunneata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Dietze.

                                               

Eupithecia subcanipars

Eupithecia subcanipars is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia subcolorata

Eupithecia subcolorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.

                                               

Eupithecia subconclusaria

Eupithecia subconclusaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia subdeverrata

Eupithecia subdeverrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Vojnits.

                                               

Eupithecia subexiguata

Eupithecia subexiguata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Vojnits.

                                               

Eupithecia subextremata

Eupithecia subextremata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in door Schütze.

                                               

Eupithecia subfenestrata

Eupithecia subfenestrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Eupithecia subflavolineata

Eupithecia subflavolineata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door D.Lucas.

                                               

Eupithecia subfumosa

Eupithecia subfumosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Inoue.

                                               

Eupithecia subinduta

Eupithecia subinduta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Prout.

                                               

Eupithecia subita

Eupithecia subita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Vojnits.

                                               

Eupithecia sublata

Eupithecia sublata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Vojnits. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia submelonochroa

Eupithecia submelonochroa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Vojnits.

                                               

Eupithecia submiranda

Eupithecia submiranda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Eupithecia subnotata

Eupithecia subnotata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in door Hübner.

                                               

Eupithecia suboxydata

Eupithecia suboxydata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia subpulchrata

Eupithecia subpulchrata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Alphéraky. De soort komt voor in Afghanistan, het noordwesten van China, Oezbekistan, het zuiden van Kaza ...

                                               

Eupithecia subregulosa

Eupithecia subregulosa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Wiltshire. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia subrobusta

Eupithecia subrobusta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Inoue.

                                               

Eupithecia subrubescens

Eupithecia subrubescens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Warren.

                                               

Eupithecia subscriptaria

Eupithecia subscriptaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia subsequaria

Eupithecia subsequaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eupithecia subtacincta

Eupithecia subtacincta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Hampson.

                                               

Eupithecia subtilialis

Eupithecia subtilialis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia subtilis

Eupithecia subtilis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dietze. De soort komt voor in Afghanistan, Iran, Kirgizie, Pakistan en Tadzjikistan. Hij ...

                                               

Eupithecia subvaticina

Eupithecia subvaticina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia subvirens

Eupithecia subvirens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Dietze.

                                               

Eupithecia subvulgata

Eupithecia subvulgata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia succernata

Eupithecia succernata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Möschler.

                                               

Eupithecia sucidata

Eupithecia sucidata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Möschler.

                                               

Eupithecia summissa

Eupithecia summissa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia supercastigata

Eupithecia supercastigata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Inoue.

                                               

Eupithecia supersophia

Eupithecia supersophia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Inoue.

                                               

Eupithecia supporta

Eupithecia supporta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Dyar.

                                               

Eupithecia suspiciosata

Eupithecia suspiciosata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Dietze.

                                               

Eupithecia sutiliata

Eupithecia sutiliata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Christoph. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia swettii

Eupithecia swettii is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Grossbeck.

                                               

Eupithecia sylpharia

Eupithecia sylpharia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren.

                                               

Eupithecia syriacata

Eupithecia syriacata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Staudinger.

                                               

Eupithecia szelenyica

Eupithecia szelenyica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Vojnits.

                                               

Eupithecia tabacata

Eupithecia tabacata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia tabestana

Eupithecia tabestana is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Mironov & Ratzel. De vlinder heeft een voorvleugellengte van 8 tot 9 millimeter. De soor ...

                                               

Eupithecia tabidaria

Eupithecia tabidaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Inoue.

                                               

Eupithecia takao

Eupithecia takao is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Inoue.

                                               

Eupithecia tantilloides

Eupithecia tantilloides is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Inoue.

                                               

Eupithecia taracapa

Eupithecia taracapa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Rindge.

                                               

Eupithecia tarensis

Eupithecia tarensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Schwingenschuss.

                                               

Eupithecia tarfata

Eupithecia tarfata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door D.Lucas.

                                               

Eupithecia tenebricosa

Eupithecia tenebricosa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.