ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 371
                                               

Eupithecia tenellata

Eupithecia tenellata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Dietze.

                                               

Eupithecia tenera

Eupithecia tenera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia tenerifensis

Eupithecia tenerifensis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Rebel. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia tenuata

Eupithecia tenuata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Hulst.

                                               

Eupithecia tenuiscripta

Eupithecia tenuiscripta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Eupithecia tenuisquama

Eupithecia tenuisquama is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Eupithecia terminata

Eupithecia terminata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Taylor.

                                               

Eupithecia terrenata

Eupithecia terrenata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Dietze.

                                               

Eupithecia terrestrata

Eupithecia terrestrata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1944 door McDunnough.

                                               

Eupithecia tesserata

Eupithecia tesserata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Brandt.

                                               

Eupithecia tetraglena

Eupithecia tetraglena is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia thalictrata

Eupithecia thalictrata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Pungeler. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia theobromina

Eupithecia theobromina is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia thermosaria

Eupithecia thermosaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hampson. De soort komt voor in Jammu en Kasjmir, Afghanistan, Kirgizie en Tadzjikistan ...

                                               

Eupithecia thessa

Eupithecia thessa is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia thiacourti

Eupithecia thiacourti is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Herbulot.

                                               

Eupithecia thomasina

Eupithecia thomasina is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia thurnerata

Eupithecia thurnerata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Schutze. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia tornolopha

Eupithecia tornolopha is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Turner.

                                               

Eupithecia toshimai

Eupithecia toshimai is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Inoue.

                                               

Eupithecia trampa

Eupithecia trampa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia tranquilla

Eupithecia tranquilla is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia transacta

Eupithecia transacta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Vojnits.

                                               

Eupithecia transcanadata

Eupithecia transcanadata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door MacKay.

                                               

Eupithecia tremula

Eupithecia tremula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia triangulifera

Eupithecia triangulifera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia tribunaria

Eupithecia tribunaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Herrich-Schäffer.

                                               

Eupithecia tricolorata

Eupithecia tricolorata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Cassino.

                                               

Eupithecia tricornuta

Eupithecia tricornuta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Inoue.

                                               

Eupithecia tricrossa

Eupithecia tricrossa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Prout.

                                               

Eupithecia tricuspis

Eupithecia tricuspis is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia trigenuata

Eupithecia trigenuata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Eupithecia tripolitaniata

Eupithecia tripolitaniata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Schütze.

                                               

Eupithecia trita

Eupithecia trita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turati.

                                               

Eupithecia tritaria

Eupithecia tritaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Eupithecia truncatipennis

Eupithecia truncatipennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Eupithecia tshimganica

Eupithecia tshimganica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Viidalepp. De soort komt voor Afghanistan, Oezbekistan en Tadzjikistan.

                                               

Eupithecia tsushimensis

Eupithecia tsushimensis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Inoue.

                                               

Eupithecia turbanta

Eupithecia turbanta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Dognin.

                                               

Eupithecia turkmena

Eupithecia turkmena is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Mironov.

                                               

Eupithecia turpicula

Eupithecia turpicula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eupithecia turpis

Eupithecia turpis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Vojnits.

                                               

Eupithecia uinta

Eupithecia uinta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Rindge.

                                               

Eupithecia ultimaria

Eupithecia ultimaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Boisduval. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia undata

Eupithecia undata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1840 door Freyer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia undiculata

Eupithecia undiculata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout L.B. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupithecia undulataria

Eupithecia undulataria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Turati.

                                               

Eupithecia undulifera

Eupithecia undulifera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Schwingenschuss.

                                               

Eupithecia unedonata

Eupithecia unedonata is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Mabille. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eupithecia unicolor

Eupithecia unicolor is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hulst.