ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 373
                                               

Euproctis edwardsii

Euproctis edwardsii is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Newman.

                                               

Euproctis egregia

Euproctis egregia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis ekeikei

Euproctis ekeikei is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis electrophaes

Euproctis electrophaes is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Collenette.

                                               

Euproctis embammachroa

Euproctis embammachroa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis emilei

Euproctis emilei is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis emprepes

Euproctis emprepes is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Turner.

                                               

Euproctis endoplagia

Euproctis endoplagia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Hampson.

                                               

Euproctis enochra

Euproctis enochra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Collenette.

                                               

Euproctis epaxia

Euproctis epaxia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Turner.

                                               

Euproctis epichrysa

Euproctis epichrysa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Collenette.

                                               

Euproctis epidela

Euproctis epidela is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Turner.

                                               

Euproctis epiperca

Euproctis epiperca is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis episema

Euproctis episema is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis erecta

Euproctis erecta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Euproctis erythropoecila

Euproctis erythropoecila is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis erythrosticta

Euproctis erythrosticta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis eupeperata

Euproctis eupeperata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis euphlebodes

Euproctis euphlebodes is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis euproctiformis

Euproctis euproctiformis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Strand.

                                               

Euproctis eurybia

Euproctis eurybia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis eurychroa

Euproctis eurychroa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis euryochra

Euproctis euryochra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Collenette.

                                               

Euproctis euthypheres

Euproctis euthypheres is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette.

                                               

Euproctis euthysticha

Euproctis euthysticha is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis exigua

Euproctis exigua is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Nietner.

                                               

Euproctis faceta

Euproctis faceta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis falkensteini

Euproctis falkensteini is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Dewitz. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis falkensteinii

Euproctis falkensteinii is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Dewitz.

                                               

Euproctis fasciata

Euproctis fasciata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Euproctis faventia

Euproctis faventia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Druce.

                                               

Euproctis fervida

Euproctis fervida is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis fimbriata

Euproctis fimbriata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Lucas.

                                               

Euproctis flava

Euproctis flava is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Bremer. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis flavicaput

Euproctis flavicaput is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis flavicincta

Euproctis flavicincta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis flavicosta

Euproctis flavicosta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hampson.

                                               

Euproctis flavinata

Euproctis flavinata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euproctis flavipennis

Euproctis flavipennis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Snellen.

                                               

Euproctis flavipunctata

Euproctis flavipunctata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis flavolimbata

Euproctis flavolimbata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis flavomarginata

Euproctis flavomarginata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Wileman & South.

                                               

Euproctis fleuriotii

Euproctis fleuriotii is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Guérin-Méneville. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis flexuosa

Euproctis flexuosa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Veen.

                                               

Euproctis florensis

Euproctis florensis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis fraterna

Euproctis fraterna is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis frigidior

Euproctis frigidior is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis fulva

Euproctis fulva is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Euproctis fulvinigra

Euproctis fulvinigra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Euproctis fulvipennis

Euproctis fulvipennis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door George Francis Hampson. De soort komt voor in het Afrotropisc ...