ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 374
                                               

Euplectromorpha laminum

Euplectromorpha laminum is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Wijesekara & Schauff.

                                               

Euplectromorpha longicalcar

Euplectromorpha longicalcar is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Szelényi.

                                               

Euplectromorpha maculata

Euplectromorpha maculata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Ferrière.

                                               

Euplectromorpha nigromaculatus

Euplectromorpha nigromaculatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Euplectromorpha nympha

Euplectromorpha nympha is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Girault.

                                               

Euplectromorpha pallida

Euplectromorpha pallida is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Boucek.

                                               

Euplectromorpha seyrigi

Euplectromorpha seyrigi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Euplectromorpha simplicicornis

Euplectromorpha simplicicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Lin.

                                               

Euplectromorpha striolata

Euplectromorpha striolata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.

                                               

Euplectromorpha unifasciata

Euplectromorpha unifasciata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Euplectromorpha variegata

Euplectromorpha variegata is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.

                                               

Euplectrophelinus calicuticus

Euplectrophelinus calicuticus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Euplectrophelinus meridionalis

Euplectrophelinus meridionalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Risbec.

                                               

Euplectrophelinus saintpierrei

Euplectrophelinus saintpierrei is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Euplectrophelinus sureshani

Euplectrophelinus sureshani is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Euplectrotettix conspersus

Euplectrotettix conspersus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Bruner.

                                               

Euplectrotettix costistriga

Euplectrotettix costistriga is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Walker.

                                               

Euplectrotettix ferrugineus

Euplectrotettix ferrugineus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Bruner.

                                               

Euplectrotettix prasinus

Euplectrotettix prasinus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Bruner.

                                               

Euplectrotettix schulzi

Euplectrotettix schulzi is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Bruner.

                                               

Euplectrotettix scyllinaeformis

Euplectrotettix scyllinaeformis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bruner.

                                               

Euplectrus aburiensis

Euplectrus aburiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.

                                               

Euplectrus acutigaster

Euplectrus acutigaster is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Zhu & Huang.

                                               

Euplectrus agaristae

Euplectrus agaristae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Crawford.

                                               

Euplectrus anae

Euplectrus anae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Schauff.

                                               

Euplectrus asotus

Euplectrus asotus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Euplectrus atrafacies

Euplectrus atrafacies is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Wijesekara & Schauff.

                                               

Euplectrus australiensis

Euplectrus australiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Ashmead.

                                               

Euplectrus bebourensis

Euplectrus bebourensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Risbec.

                                               

Euplectrus bicolor

Euplectrus bicolor is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1795 door Swederus.

                                               

Euplectrus brasiliensis

Euplectrus brasiliensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Euplectrus brevicarinatus

Euplectrus brevicarinatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Zhu & Huang.

                                               

Euplectrus brevisetulosus

Euplectrus brevisetulosus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Zhu & Huang.

                                               

Euplectrus brevitarsis

Euplectrus brevitarsis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.

                                               

Euplectrus bristlis

Euplectrus bristlis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Khan, Agnihotri & Sushil.

                                               

Euplectrus cairnsensis

Euplectrus cairnsensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Euplectrus cariniscutum

Euplectrus cariniscutum is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Euplectrus carlowae

Euplectrus carlowae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Schauff.

                                               

Euplectrus castaneus

Euplectrus castaneus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Risbec.

                                               

Euplectrus catocalae

Euplectrus catocalae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Howard.

                                               

Euplectrus ceresensis

Euplectrus ceresensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.

                                               

Euplectrus ceylonensis

Euplectrus ceylonensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Howard.

                                               

Euplectrus chapadae

Euplectrus chapadae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Ashmead.

                                               

Euplectrus cinctiventris

Euplectrus cinctiventris is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.

                                               

Euplectrus coimbatorensis

Euplectrus coimbatorensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.

                                               

Euplectrus colliosilvus

Euplectrus colliosilvus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Wijesekara & Schauff.

                                               

Euplectrus comstockii

Euplectrus comstockii is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Howard.

                                               

Euplectrus dubeyi

Euplectrus dubeyi is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Khan & Agnihotri.

                                               

Euplectrus edithae

Euplectrus edithae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Schauff.

                                               

Euplectrus epiplemae

Euplectrus epiplemae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Ferrière.