ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 375
                                               

Euproctis inconspicua

Euproctis inconspicua is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Leech. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis inepta

Euproctis inepta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Butler.

                                               

Euproctis infernalis

Euproctis infernalis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Hering.

                                               

Euproctis innupta

Euproctis innupta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis inornata

Euproctis inornata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Wileman.

                                               

Euproctis insignis

Euproctis insignis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Aurivillius.

                                               

Euproctis insulata

Euproctis insulata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Wileman.

                                               

Euproctis ionthada

Euproctis ionthada is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis iridescens

Euproctis iridescens is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis irregularis

Euproctis irregularis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis iseres

Euproctis iseres is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis javana

Euproctis javana is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis josiata

Euproctis josiata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euproctis juliettae

Euproctis juliettae is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis kala

Euproctis kala is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis kalisi

Euproctis kalisi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis kamburonga

Euproctis kamburonga is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Holloway.

                                               

Euproctis kamerunica

Euproctis kamerunica is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis kan

Euproctis kan is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Matsumura.

                                               

Euproctis kanshireia

Euproctis kanshireia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Wileman.

                                               

Euproctis karapina

Euproctis karapina is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Strand.

                                               

Euproctis kargalika

Euproctis kargalika is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis kebeae

Euproctis kebeae is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis kettlewelli

Euproctis kettlewelli is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Collenette.

                                               

Euproctis kettlwelli

Euproctis kettlwelli is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis khasi

Euproctis khasi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis korinchi

Euproctis korinchi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis kunupi

Euproctis kunupi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis kurosawai

Euproctis kurosawai is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Inoue.

                                               

Euproctis labecula

Euproctis labecula is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Wileman.

                                               

Euproctis labeculoides

Euproctis labeculoides is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Strand.

                                               

Euproctis lactea

Euproctis lactea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Moore.

                                               

Euproctis lakato

Euproctis lakato is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis laniata

Euproctis laniata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Euproctis latifascia

Euproctis latifascia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis lativitta

Euproctis lativitta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Euproctis leithiana

Euproctis leithiana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Euproctis lemuria

Euproctis lemuria is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis leonina

Euproctis leonina is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Turner.

                                               

Euproctis leontocephala

Euproctis leontocephala is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis lepidographa

Euproctis lepidographa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis leucorhabda

Euproctis leucorhabda is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Collenette.

                                               

Euproctis leucospila

Euproctis leucospila is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis leucozona

Euproctis leucozona is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis limonea

Euproctis limonea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis lindoe

Euproctis lindoe is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis lipara

Euproctis lipara is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Euproctis lithorrina

Euproctis lithorrina is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis livia

Euproctis livia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis loda

Euproctis loda is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.