ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 377
                                               

Euplectrus viggianii

Euplectrus viggianii is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Khan, Agnihotri & Sushil.

                                               

Euplectrus walteri

Euplectrus walteri is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Schauff.

                                               

Euplectrus xanthocephalus

Euplectrus xanthocephalus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Girault.

                                               

Euplectrus xanthovultus

Euplectrus xanthovultus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Wijesekara & Schauff.

                                               

Euplectrus xiomarae

Euplectrus xiomarae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Schauff.

                                               

Euplectrus yaloticus

Euplectrus yaloticus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Euplectrus zamoorini

Euplectrus zamoorini is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Euplectrus zamorai

Euplectrus zamorai is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Schauff.

                                               

Euplectrus zandanus

Euplectrus zandanus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Narendran.

                                               

Eupleura caudata

Eupleura caudata is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1822 door Say.

                                               

Eupleura limata

Eupleura limata is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Dall.

                                               

Eupleura muriciformis

Eupleura muriciformis is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Broderip.

                                               

Eupleura nitida

Eupleura nitida is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Broderip.

                                               

Eupleura pectinata

Eupleura pectinata is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Hinds.

                                               

Eupleura plicata

Eupleura plicata is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Reeve.

                                               

Eupleura sulcidentata

Eupleura sulcidentata is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Dall.

                                               

Eupleura triquetra

Eupleura triquetra is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Reeve.

                                               

Eupleura vokesorum

Eupleura vokesorum is een slakkensoort uit de familie van de Muricidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Herbert.

                                               

Eupleurodon peruvianus

Eupleurodon peruvianus is een krabbensoort uit de familie van de Epialtidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Rathbun.

                                               

Eupleurodon rathbunae

Eupleurodon rathbunae is een krabbensoort uit de familie van de Epialtidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Garth.

                                               

Eupleurodon trifurcatus

Eupleurodon trifurcatus is een krabbensoort uit de familie van de Epialtidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Stimpson.

                                               

Eupleurogrammus glossodon

Eupleurogrammus glossodon is een straalvinnige vissensoort uit de familie van haarstaarten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Bleeker.

                                               

Eupleurogrammus muticus

Eupleurogrammus muticus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van haarstaarten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1831 door Gray.

                                               

Euplexaura abietina

Euplexaura abietina is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura abietina werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura albida

Euplexaura albida is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura albida werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura amerea

Euplexaura amerea is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura amerea werd in 1999 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Grasshoff.

                                               

Euplexaura anastomosans

Euplexaura anastomosans is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura anastomosans werd in 1896 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Brundin.

                                               

Euplexaura aruensis

Euplexaura aruensis is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura aruensis werd in 1911 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura attenuata

Euplexaura attenuata is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura attenuata werd in 1910 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Nutting.

                                               

Euplexaura braueri

Euplexaura braueri is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura braueri werd in 1909 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura capensis

Euplexaura capensis is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura capensis werd in 1870 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Verrill.

                                               

Euplexaura cervicornis

Euplexaura cervicornis is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura cervicornis werd in 1935 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Stiasny.

                                               

Euplexaura crassa

Euplexaura crassa is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura crassa werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura curvata

Euplexaura curvata is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura curvata werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura divergens

Euplexaura divergens is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura divergens werd in 1878 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Studer.

                                               

Euplexaura erecta

Euplexaura erecta is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura erecta werd in 1908 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura flava

Euplexaura flava is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura flava werd in 1910 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Nutting.

                                               

Euplexaura javensis

Euplexaura javensis is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura javensis werd in 1931 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Aurivillius.

                                               

Euplexaura kukenthali

Euplexaura kukenthali is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura kukenthali werd in 1916 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Broch.

                                               

Euplexaura media

Euplexaura media is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura media werd in 1911 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Thomson.

                                               

Euplexaura multiflora

Euplexaura multiflora is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura multiflora werd in 1931 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Aurivillius.

                                               

Euplexaura nuttingi

Euplexaura nuttingi is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura nuttingi werd in 1919 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura parciclados

Euplexaura parciclados is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura parciclados werd in 1889 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Wright & Studer.

                                               

Euplexaura parva

Euplexaura parva is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura parva werd in 1909 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura pendula

Euplexaura pendula is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura pendula werd in 1917 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Kükenthal.

                                               

Euplexaura pinnata

Euplexaura pinnata is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura pinnata werd in 1889 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Wright & Studer.

                                               

Euplexaura plana

Euplexaura plana is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura plana werd in 2009 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Samimi Namin & van Ofwegen.

                                               

Euplexaura platystoma

Euplexaura platystoma is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura platystoma werd in 1910 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Nutting.

                                               

Euplexaura recta

Euplexaura recta is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura recta werd in 1910 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Nutting.

                                               

Euplexaura reticulata

Euplexaura reticulata is een zachte koraalsoort uit de familie Plexauridae. De koraalsoort komt uit het geslacht Euplexaura. Euplexaura reticulata werd in 1910 voor het eerst wetenschappelijk beschreven door Nutting.