ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 379
                                               

Euplexia illustrata

Euplexia illustrata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Graeser.

                                               

Euplexia imperator

Euplexia imperator is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Laporte. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia internimarginata

Euplexia internimarginata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Euplexia iorrhoa

Euplexia iorrhoa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Euplexia jabalsabira

Euplexia jabalsabira is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2002 door Hacker & Fibiger. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia jordansi

Euplexia jordansi is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Draudt.

                                               

Euplexia koreaeplexia

Euplexia koreaeplexia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Bryk.

                                               

Euplexia leucostigma

Euplexia leucostigma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Turner.

                                               

Euplexia lucisquama

Euplexia lucisquama is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Warren.

                                               

Euplexia magniclavis

Euplexia magniclavis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Hampson.

                                               

Euplexia magnirena

Euplexia magnirena is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Warren.

                                               

Euplexia melanistis

Euplexia melanistis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hampson.

                                               

Euplexia melanocycla

Euplexia melanocycla is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia melanops

Euplexia melanops is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Lower.

                                               

Euplexia mercieri

Euplexia mercieri is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Laporte. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia mniochlora

Euplexia mniochlora is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Meyrick.

                                               

Euplexia monilis

Euplexia monilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Moore.

                                               

Euplexia morosa

Euplexia morosa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Walker.

                                               

Euplexia mucronata

Euplexia mucronata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Moore.

                                               

Euplexia muscosa

Euplexia muscosa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Warren.

                                               

Euplexia niveifera

Euplexia niveifera is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Hampson.

                                               

Euplexia nyassana

Euplexia nyassana is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia ochroneura

Euplexia ochroneura is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Turner.

                                               

Euplexia olivacea

Euplexia olivacea is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Moore.

                                               

Euplexia pamprepta

Euplexia pamprepta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Turner.

                                               

Euplexia pectinata

Euplexia pectinata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Warren.

                                               

Euplexia pericalles

Euplexia pericalles is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia phloeophanes

Euplexia phloeophanes is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1943 door Turner.

                                               

Euplexia picturata

Euplexia picturata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Leech.

                                               

Euplexia pinoni

Euplexia pinoni is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Laporte. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia plumbeola

Euplexia plumbeola is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Hampson.

                                               

Euplexia plumbeomarginata

Euplexia plumbeomarginata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Hampson.

                                               

Euplexia poliochroa

Euplexia poliochroa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hampson.

                                               

Euplexia polycmeta

Euplexia polycmeta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Turner.

                                               

Euplexia pratti

Euplexia pratti is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Bethune-Baker.

                                               

Euplexia resplendens

Euplexia resplendens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Warren.

                                               

Euplexia rhoda

Euplexia rhoda is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia semifascia

Euplexia semifascia is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euplexia shoana

Euplexia shoana is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Laporte. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexia signata

Euplexia signata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Lower.

                                               

Euplexia sinuata

Euplexia sinuata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Moore.

                                               

Euplexia striatovirens

Euplexia striatovirens is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Moore.

                                               

Euplexia tibetensis

Euplexia tibetensis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Warren.

                                               

Euplexia trichroma

Euplexia trichroma is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Meyrick.

                                               

Euplexia triplaga

Euplexia triplaga is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Walker.

                                               

Euplexia venosa

Euplexia venosa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Moore.

                                               

Euplexia vetula

Euplexia vetula is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Clarke.

                                               

Euplexia viridisparsa

Euplexia viridisparsa is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Berio. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euplexidia albiguttata

Euplexidia albiguttata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Warren.

                                               

Euplexidia angusta

Euplexidia angusta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Yoshimoto.