ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 382
                                               

Eupromera

Eupromera is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Westwood.

                                               

Eupromera disparilis

Eupromera disparilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Galileo & Martins.

                                               

Eupromera gilmouri

Eupromera gilmouri is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Fuchs.

                                               

Eupromera similis

Eupromera similis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Breuning.

                                               

Eupromera spryana

Eupromera spryana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Westwood.

                                               

Eupromera zonula

Eupromera zonula is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Galileo & Martins.

                                               

Eupromerella

Eupromerella is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Fisher.

                                               

Eupromerella clavator

Eupromerella clavator is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1801 door Fabricius.

                                               

Eupromerella griseofasciata

Eupromerella griseofasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Fuchs.

                                               

Eupromerella maculata

Eupromerella maculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Martins, Galileo & Limeira-de-Oliveira.

                                               

Eupromerella nigroapicalis

Eupromerella nigroapicalis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Aurivillius.

                                               

Eupromerella orbifera

Eupromerella orbifera is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Aurivillius.

                                               

Eupromerella picturata

Eupromerella picturata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Martins, Galileo & Limeira-de-Oliveira.

                                               

Eupromerella propinqua

Eupromerella propinqua is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Melzer.

                                               

Eupromerella semigrisea

Eupromerella semigrisea is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Bates.

                                               

Eupromerella travassosi

Eupromerella travassosi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Melzer.

                                               

Eupromerella versicolor

Eupromerella versicolor is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Melzer.

                                               

Eupromus

Eupromus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Pascoe.

                                               

Eupromus laosensis

Eupromus laosensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Breuning.

                                               

Eupromus nigrovittatus

Eupromus nigrovittatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Pic.

                                               

Eupromus ruber

Eupromus ruber is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Dalmas.

                                               

Eupromus simeco

Eupromus simeco is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2013 door Holzschuh.

                                               

Eupronotius scaposus

Eupronotius scaposus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Boucek.

                                               

Eupropacris abbreviata

Eupropacris abbreviata is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Miller.

                                               

Eupropacris coeruleus

Eupropacris coeruleus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1770 door Drury.

                                               

Eupropacris cylindricollis

Eupropacris cylindricollis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Schaum.

                                               

Eupropacris fumida

Eupropacris fumida is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Walker.

                                               

Eupropacris pompalis

Eupropacris pompalis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Karsch.

                                               

Eupropacris rammei

Eupropacris rammei is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Miller.

                                               

Eupropacris sulcifer

Eupropacris sulcifer is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Karny.

                                               

Eupropacris uniformis

Eupropacris uniformis is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Ramme.

                                               

Eupropacris vana

Eupropacris vana is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Karsch.

                                               

Euprophantis autoglypta

Euprophantis autoglypta is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Euprosopus chaudoirii

Euprosopus chaudoirii is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Thomson.

                                               

Euprosopus quadrinotatus

Euprosopus quadrinotatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1822 door Latreille & Dejean.

                                               

Euprosterna aroensis

Euprosterna aroensis is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Euprosterna cochlidionis

Euprosterna cochlidionis is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Dyar.

                                               

Euprosterna cora

Euprosterna cora is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Schaus.

                                               

Euprosterna elaeasa

Euprosterna elaeasa is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Euprosterna hosia

Euprosterna hosia is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dyar.

                                               

Euprosterna lacipea

Euprosterna lacipea is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Druce.

                                               

Euprosterna notula

Euprosterna notula is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Dognin.

                                               

Euprosterna pernambuconis

Euprosterna pernambuconis is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Euprosterna sapucaya

Euprosterna sapucaya is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dyar.

                                               

Euprosterna urba

Euprosterna urba is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Druce.

                                               

Euprosterna vagabunda

Euprosterna vagabunda is een vlinder uit de familie van de slakrupsvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Dyar.

                                               

Euprosthenops australis

Euprosthenops australis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kraamwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euprosthenops. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Eugène Simon.

                                               

Euprosthenops bayaonianus

Euprosthenops bayaonianus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kraamwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euprosthenops. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Brito C ...

                                               

Euprosthenops benoiti

Euprosthenops benoiti is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kraamwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euprosthenops. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Blandin.

                                               

Euprosthenops biguttatus

Euprosthenops biguttatus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kraamwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euprosthenops. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Carl Fri ...