ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 384
                                               

Eupoecilia inouei

Eupoecilia inouei is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Kawabe.

                                               

Eupoecilia kobeana

Eupoecilia kobeana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Razowski.

                                               

Eupoecilia kruegeriana

Eupoecilia kruegeriana is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Razowski. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eupoecilia lata

Eupoecilia lata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Razowski.

                                               

Eupoecilia neurosema

Eupoecilia neurosema is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Meyrick.

                                               

Eupoecilia ochrotona

Eupoecilia ochrotona is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Razowski.

                                               

Eupoecilia opisthodonta

Eupoecilia opisthodonta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilia reliquatrix

Eupoecilia reliquatrix is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Eupoecilia scytalephora

Eupoecilia scytalephora is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilia subkobeana

Eupoecilia subkobeana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2014 door Sun & Li.

                                               

Eupoecilia subroseana

Eupoecilia subroseana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Wilkinson.

                                               

Eupoecilia sumatrana

Eupoecilia sumatrana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilia sumbana

Eupoecilia sumbana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilia taneces

Eupoecilia taneces is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilia tenggerensis

Eupoecilia tenggerensis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilia thalia

Eupoecilia thalia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilia tricesimana

Eupoecilia tricesimana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Zeller.

                                               

Eupoecilia turbinaris

Eupoecilia turbinaris is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Eupoecilia wegneri

Eupoecilia wegneri is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Diakonoff.

                                               

Eupoecilopoda liaoningensis

Eupoecilopoda liaoningensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Liao.

                                               

Eupoecilopoda perpunctata

Eupoecilopoda perpunctata is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Masi.

                                               

Eupogonesthes xenicus

Eupogonesthes xenicus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van Stomiidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Parin & Borodulina.

                                               

Eupogoniopsis

Eupogoniopsis is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Breuning.

                                               

Eupogoniopsis caudatula

Eupogoniopsis caudatula is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Holzschuh.

                                               

Eupogoniopsis omeimontis

Eupogoniopsis omeimontis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Gressitt.

                                               

Eupogoniopsis sepicola

Eupogoniopsis sepicola is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Holzschuh.

                                               

Eupogoniopsis tenuicornis

Eupogoniopsis tenuicornis is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Bates.

                                               

Eupogonius

Eupogonius is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door LeConte.

                                               

Eupogonius affinis

Eupogonius affinis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eupogonius albipilis

Eupogonius albipilis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Breuning.

                                               

Eupogonius annulicornis

Eupogonius annulicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Fisher.

                                               

Eupogonius apicicornis

Eupogonius apicicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eupogonius arizonensis

Eupogonius arizonensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Knull.

                                               

Eupogonius bierigi

Eupogonius bierigi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Melzer.

                                               

Eupogonius brevifasciata

Eupogonius brevifasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Galileo & Martins.

                                               

Eupogonius columbianus

Eupogonius columbianus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eupogonius comus

Eupogonius comus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eupogonius cryptus

Eupogonius cryptus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Hovore.

                                               

Eupogonius cyaneus

Eupogonius cyaneus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Zajciw.

                                               

Eupogonius dubiosus

Eupogonius dubiosus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eupogonius flavocinctus

Eupogonius flavocinctus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Bates.

                                               

Eupogonius flavovittatus

Eupogonius flavovittatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Breuning.

                                               

Eupogonius fulvovestitus

Eupogonius fulvovestitus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Schaeffer.

                                               

Eupogonius fuscovittatus

Eupogonius fuscovittatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Breuning.

                                               

Eupogonius griseus

Eupogonius griseus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Fisher.

                                               

Eupogonius hagmanni

Eupogonius hagmanni is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Melzer.

                                               

Eupogonius haitiensis

Eupogonius haitiensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Fisher.

                                               

Eupogonius infimus

Eupogonius infimus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1868 door Thomson.

                                               

Eupogonius intonsus

Eupogonius intonsus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Martins & Galileo.

                                               

Eupogonius knabi

Eupogonius knabi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Fisher.