ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 387
                                               

Euporus similis

Euporus similis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Jordan.

                                               

Euporus strangulatus

Euporus strangulatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Audinet-Serville.

                                               

Euporus tenellus

Euporus tenellus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Bates.

                                               

Euporus torquatus

Euporus torquatus is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1817 door Dalman.

                                               

Eupragia hospita

Eupragia hospita is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Hodges.

                                               

Eupragia oxinopa

Eupragia oxinopa is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Meyrick.

                                               

Eupragia solida

Eupragia solida is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Walsingham.

                                               

Euprenolepis echinata

Euprenolepis echinata is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door LaPolla.

                                               

Euprenolepis maschwitzi

Euprenolepis maschwitzi is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door LaPolla.

                                               

Euprenolepis negrosensis

Euprenolepis negrosensis is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Wheeler, W.M.

                                               

Euprenolepis procera

Euprenolepis procera is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Emery.

                                               

Euprenolepis thrix

Euprenolepis thrix is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door LaPolla.

                                               

Euprenolepis variegata

Euprenolepis variegata is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door LaPolla.

                                               

Euprenolepis wittei

Euprenolepis wittei is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door LaPolla.

                                               

Euprenolepis zeta

Euprenolepis zeta is een mierensoort uit de onderfamilie van de schubmieren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door LaPolla.

                                               

Euprepacris charpentieri

Euprepacris charpentieri is een rechtvleugelig insect uit de familie Romaleidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Descamps & Amédégnato.

                                               

Euprepacris mutilipennis

Euprepacris mutilipennis is een rechtvleugelig insect uit de familie Romaleidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Descamps.

                                               

Euprepacris piperacipes

Euprepacris piperacipes is een rechtvleugelig insect uit de familie Romaleidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Descamps.

                                               

Euprepina

Euprepina is een vliegengeslacht uit de familie van de wolzwevers. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Hull.

                                               

Euprepocnemides pictipes

Euprepocnemides pictipes is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Bolívar.

                                               

Eupreponotus inflatus

Eupreponotus inflatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Uvarov.

                                               

Eupreponotus punctatus

Eupreponotus punctatus is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Singh.

                                               

Euprepoptera polychroma

Euprepoptera polychroma is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Uvarov.

                                               

Euprepoptera sylvatica

Euprepoptera sylvatica is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Popov & Fishpool.

                                               

Euprionocera geminipuncta

Euprionocera geminipuncta is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Euprionocera hypertricha

Euprionocera hypertricha is een vlinder uit de familie van de sikkelmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Turner.

                                               

Euprionota aterrima

Euprionota aterrima is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Guérin-Méneville.

                                               

Euprionota bruchi

Euprionota bruchi is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Uhmann.

                                               

Euprionota gebieni

Euprionota gebieni is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Uhmann.

                                               

Euprionota maura

Euprionota maura is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1801 door Fabricius.

                                               

Euprionota subparallela

Euprionota subparallela is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Pic.

                                               

Eupristina altissima

Eupristina altissima is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Balakrishnan & Abdurahiman.

                                               

Eupristina aurivillii

Eupristina aurivillii is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Mayr.

                                               

Eupristina belgaumensis

Eupristina belgaumensis is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Joseph.

                                               

Eupristina cyclostigma

Eupristina cyclostigma is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Jacobus Theodorus Wiebes.

                                               

Eupristina delhiensis

Eupristina delhiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Abdurahiman & Joseph.

                                               

Eupristina emeryi

Eupristina emeryi is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Grandi.

                                               

Eupristina jacobsoni

Eupristina jacobsoni is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Grandi.

                                               

Eupristina keralensis

Eupristina keralensis is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Priyadarsanan & Abdurahiman.

                                               

Eupristina koningsbergeri

Eupristina koningsbergeri is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Grandi.

                                               

Eupristina leightoni

Eupristina leightoni is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Jacobus Theodorus Wiebes.

                                               

Eupristina longispina

Eupristina longispina is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Jacobus Theodorus Wiebes.

                                               

Eupristina masoni

Eupristina masoni is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Saunders.

                                               

Eupristina mollis

Eupristina mollis is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Priyadarsanan & Abdurahiman.

                                               

Eupristina philippinensis

Eupristina philippinensis is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Jacobus Theodorus Wiebes.

                                               

Eupristina poeta

Eupristina poeta is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Girault.

                                               

Eupristina rehmani

Eupristina rehmani is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Priyadarsanan.

                                               

Eupristina saundersi

Eupristina saundersi is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Grandi.

                                               

Eupristina verticillata

Eupristina verticillata is een vliesvleugelig insect uit de familie vijgenwespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Waterston.

                                               

Euproclus cephalotes

Euproclus cephalotes is een keversoort uit de familie snoerhalskevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Bonadona.