ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 388
                                               

Eurema deva

Eurema deva is een vlinder uit de onderfamilie Coliadinae van de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1847 gepubliceerd door Edward Doubleday.

                                               

Eurema dina

Eurema dina is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Poey.

                                               

Eurema ecuadora

Eurema ecuadora is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Hewitson.

                                               

Eurema elathea

Eurema elathea is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema elathea werd in 1777 beschreven door Cramer.

                                               

Eurema esakii

Eurema esakii is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Shirôzu.

                                               

Eurema euterpiformis

Eurema euterpiformis is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Munroe.

                                               

Eurema fabiola

Eurema fabiola is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema fabiola werd in 1861 beschreven door C. & R. Felder.

                                               

Eurema floricola

Eurema floricola is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema floricola werd in 1833 beschreven door Boisduval.

                                               

Eurema frieda

Eurema frieda is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Baumann & Reissinger.

                                               

Eurema furtadoi

Eurema furtadoi is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Martins Casagrande & Mielke.

                                               

Eurema fuscolimbatus

Eurema fuscolimbatus is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1779 door Goeze.

                                               

Eurema gracilior

Eurema gracilior is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Roepke.

                                               

Eurema gratiosa

Eurema gratiosa is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Doubleday.

                                               

Eurema gundlachia

Eurema gundlachia is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Poey.

                                               

Eurema hapale

Eurema hapale is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema hapale werd in 1882 beschreven door Mabille.

                                               

Eurema hiurai

Eurema hiurai is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema hiurai werd in 1977 beschreven door Shirôzu & Yata.

                                               

Eurema irena

Eurema irena is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema irena werd in 1932 beschreven door Corbet & Pendlebury.

                                               

Eurema joannisi

Eurema joannisi is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Dufrane.

                                               

Eurema lacteola

Eurema lacteola is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema lacteola werd in 1886 beschreven door Distant.

                                               

Eurema laeta

Eurema laeta is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema laeta werd in 1836 beschreven door Boisduval.

                                               

Eurema leucina

Eurema leucina is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Poey.

                                               

Eurema lirina

Eurema lirina is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema lirina werd in 1861 beschreven door H. Bates.

                                               

Eurema lisa

Eurema lisa is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Boisduval & Le Conte.

                                               

Eurema lombokiana

Eurema lombokiana is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema lombokiana werd in 1897 beschreven door Fruhstorfer.

                                               

Eurema mandarinula

Eurema mandarinula is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema mandarinula werd in 1892 beschreven door W. Holland.

                                               

Eurema mentawiensis

Eurema mentawiensis is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema mentawiensis werd in 1941 beschreven door Corbet.

                                               

Eurema messalina

Eurema messalina is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1787 door Fabricius.

                                               

Eurema mexicana

Eurema mexicana is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema mexicana werd in 1836 beschreven door Boisduval.

                                               

Eurema montivaga

Eurema montivaga is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Roepke.

                                               

Eurema nicevillei

Eurema nicevillei is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema nicevillei werd in 1898 beschreven door Butler.

                                               

Eurema nicippifrons

Eurema nicippifrons is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Munroe.

                                               

Eurema nigrocincta

Eurema nigrocincta is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema nigrocincta werd in 1889 beschreven door Dognin.

                                               

Eurema nilgiriensis

Eurema nilgiriensis is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema nilgiriensis werd in 1989 beschreven door Yata.

                                               

Eurema nise

Eurema nise is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Cramer.

                                               

Eurema novapallida

Eurema novapallida is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema novapallida werd in 1992 beschreven door Yata.

                                               

Eurema ormistoni

Eurema ormistoni is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema ormistoni werd in 1925 beschreven door Watkins.

                                               

Eurema pallida

Eurema pallida is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Shirôzu & Yata.

                                               

Eurema palmira

Eurema palmira is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Poey.

                                               

Eurema paulina

Eurema paulina is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema paulina werd in 1861 beschreven door H. Bates.

                                               

Eurema phiale

Eurema phiale is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema phiale werd in 1775 beschreven door Cramer.

                                               

Eurema plagiata

Eurema plagiata is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door DAlmeida.

                                               

Eurema plataea

Eurema plataea is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Felder.

                                               

Eurema porteri

Eurema porteri is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door DAlmeida.

                                               

Eurema portoricensis

Eurema portoricensis is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Dewitz.

                                               

Eurema priddyi

Eurema priddyi is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Lathy.

                                               

Eurema pseudomorpha

Eurema pseudomorpha is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Klots.

                                               

Eurema puella

Eurema puella is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema puella werd in 1832 beschreven door Boisduval.

                                               

Eurema pyro

Eurema pyro is een vlinder uit de familie van de witjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1819 door Godart.

                                               

Eurema raymundoi

Eurema raymundoi is een vlinder uit de familie van de witjes, onderfamilie Coliadinae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1928 gepubliceerd door Romualdo Ferreira dAlmeida.

                                               

Eurema reticulata

Eurema reticulata is een vlindersoort uit de familie van de Pieridae, onderfamilie Coliadinae. Eurema reticulata werd in 1871 beschreven door Butler.