ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 389
                                               

Euproctis alberici

Euproctis alberici is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Dufrane. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis albescens

Euproctis albescens is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis albinula

Euproctis albinula is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis albociliata

Euproctis albociliata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis albodentata

Euproctis albodentata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Euproctis albolyclene

Euproctis albolyclene is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Holloway.

                                               

Euproctis albonotata

Euproctis albonotata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Joicey.

                                               

Euproctis albopunctata

Euproctis albopunctata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Hampson.

                                               

Euproctis albovenosa

Euproctis albovenosa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Semper.

                                               

Euproctis alikangiae

Euproctis alikangiae is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Strand.

                                               

Euproctis allocota

Euproctis allocota is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette.

                                               

Euproctis amegethes

Euproctis amegethes is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Euproctis amydra

Euproctis amydra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Collenette.

                                               

Euproctis angulata

Euproctis angulata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Matsumura.

                                               

Euproctis anguligera

Euproctis anguligera is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Butler.

                                               

Euproctis angusta

Euproctis angusta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Semper.

                                               

Euproctis anisozyga

Euproctis anisozyga is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis ankasoka

Euproctis ankasoka is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis annulipes

Euproctis annulipes is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1833 door Boisduval. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis anomoeoptena

Euproctis anomoeoptena is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis antiphates

Euproctis antiphates is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Hampson.

                                               

Euproctis apatela

Euproctis apatela is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Tams. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis apatetica

Euproctis apatetica is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Euproctis apicipuncta

Euproctis apicipuncta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis aplegia

Euproctis aplegia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis apoblepta

Euproctis apoblepta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis araucaria

Euproctis araucaria is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis arclada

Euproctis arclada is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis arenacea

Euproctis arenacea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1767 door Linnaeus.

                                               

Euproctis areolata

Euproctis areolata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis aresca

Euproctis aresca is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis arfaki

Euproctis arfaki is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis argentata

Euproctis argentata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Leech.

                                               

Euproctis argentimarginata

Euproctis argentimarginata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Wileman & South.

                                               

Euproctis argyrochila

Euproctis argyrochila is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis aroa

Euproctis aroa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis arrogans

Euproctis arrogans is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Lucas.

                                               

Euproctis asaphobalia

Euproctis asaphobalia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis asteroides

Euproctis asteroides is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis audeoudi

Euproctis audeoudi is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis auranticolor

Euproctis auranticolor is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Euproctis aurata

Euproctis aurata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Wileman.

                                               

Euproctis aureoplaga

Euproctis aureoplaga is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Kenrick.

                                               

Euproctis auriflua

Euproctis auriflua is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Schiffermüller.

                                               

Euproctis azela

Euproctis azela is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Collenette.

                                               

Euproctis baibarana

Euproctis baibarana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Matsumura.

                                               

Euproctis bakeri

Euproctis bakeri is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Euproctis bali

Euproctis bali is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Collenette.

                                               

Euproctis baliolalis

Euproctis baliolalis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Swinhoe.

                                               

Euproctis basalis

Euproctis basalis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.