ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 39
                                               

Episinus porteri

Episinus porteri is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Eugène Simon.

                                               

Episinus punctisparsus

Episinus punctisparsus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Hajime Yoshida.

                                               

Episinus putus

Episinus putus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Octavius Pickard-Cambridge.

                                               

Episinus pyrus

Episinus pyrus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Herbert Walter Levi.

                                               

Episinus recifensis

Episinus recifensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Herbert Walter Levi.

                                               

Episinus rhomboidalis

Episinus rhomboidalis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Eugène Simon.

                                               

Episinus rio

Episinus rio is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Herbert Walter Levi.

                                               

Episinus salobrensis

Episinus salobrensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Eugène Simon.

                                               

Episinus similanus

Episinus similanus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Arthur T. Urquhart.

                                               

Episinus similitudus

Episinus similitudus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Arthur T. Urquhart.

                                               

Episinus taibeli

Episinus taibeli is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Lodovico di Caporiacco.

                                               

Episinus taprobanicus

Episinus taprobanicus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Eugène Simon.

                                               

Episinus teresopolis

Episinus teresopolis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Herbert Walter Levi.

                                               

Episinus theridioides

Episinus theridioides is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Eugène Simon.

                                               

Episinus typicus

Episinus typicus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1849 door Hercule Nicolet.

                                               

Episinus unitus

Episinus unitus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Herbert Walter Levi.

                                               

Episinus variacorneus

Episinus variacorneus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Jun Chen, Peng & Zhao.

                                               

Episinus vaticus

Episinus vaticus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Herbert Walter Levi.

                                               

Episinus xiushanicus

Episinus xiushanicus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Chuandian Zhu.

                                               

Episinus yoshidai

Episinus yoshidai is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Okuma.

                                               

Episinus zurlus

Episinus zurlus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kogelspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episinus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Herbert Walter Levi.

                                               

Episiphon bordaensis

Episiphon bordaensis is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Cotton & Ludbrook.

                                               

Episiphon candelatum

Episiphon candelatum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Kira.

                                               

Episiphon didymum

Episiphon didymum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Watson.

                                               

Episiphon filum

Episiphon filum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door G.B. Sowerby II.

                                               

Episiphon fistula

Episiphon fistula is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Sowerby.

                                               

Episiphon gazellae

Episiphon gazellae is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Plate.

                                               

Episiphon indefensum

Episiphon indefensum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door V. Scarabino & F. Scarabino.

                                               

Episiphon innumerabile

Episiphon innumerabile is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Pilsbry & Sharp.

                                               

Episiphon joanae

Episiphon joanae is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door V. Scarabino & F. Scarabino.

                                               

Episiphon kantori

Episiphon kantori is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door V. Scarabino & F. Scarabino.

                                               

Episiphon kiaochowwanense

Episiphon kiaochowwanense is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Tchang & Tsi.

                                               

Episiphon lacteum

Episiphon lacteum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door V. Scarabino & F. Scarabino.

                                               

Episiphon longum

Episiphon longum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Sharp & Pilsbry.

                                               

Episiphon minutissimum

Episiphon minutissimum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Ludbrook.

                                               

Episiphon pichoni

Episiphon pichoni is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Lamprell & Healy.

                                               

Episiphon sominium

Episiphon sominium is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Okutani.

                                               

Episiphon sowerbyi

Episiphon sowerbyi is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Guilding.

                                               

Episiphon subtorquatum

Episiphon subtorquatum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Fischer.

                                               

Episiphon truncatum

Episiphon truncatum is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Boissevain.

                                               

Episiphon virginieae

Episiphon virginieae is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1995 door Scarabino.

                                               

Episiphon virgula

Episiphon virgula is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Hedley.

                                               

Episiphon wallisi

Episiphon wallisi is een Scaphopodasoort uit de familie van de Gadilinidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door V. Scarabino & F. Scarabino.

                                               

Episolder finitimus

Episolder finitimus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Episolder. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Andrei V. Tanasevitch.

                                               

Episomacris collaris

Episomacris collaris is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Bruner.

                                               

Episomacris gruneri

Episomacris gruneri is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Descamps & Amédégnato.

                                               

Episomacris pakitzae

Episomacris pakitzae is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Carbonell & Descamps.

                                               

Episomacris tarsata

Episomacris tarsata is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Carbonell & Descamps.

                                               

Episoriculus caudatus

Episoriculus caudatus is een zoogdier uit de familie van de spitsmuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Horsfield in 1851.

                                               

Episoriculus fumidus

Episoriculus fumidus is een zoogdier uit de familie van de spitsmuizen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Thomas in 1913.