ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 391
                                               

Euproctis citrona

Euproctis citrona is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis climax

Euproctis climax is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis commutanda

Euproctis commutanda is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis compacta

Euproctis compacta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Lucas.

                                               

Euproctis confluens

Euproctis confluens is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis conionipha

Euproctis conionipha is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis coniorta

Euproctis coniorta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis coniortodes

Euproctis coniortodes is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis coniptera

Euproctis coniptera is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Collenette.

                                               

Euproctis conisalea

Euproctis conisalea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Collenette.

                                               

Euproctis conistica

Euproctis conistica is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Collenette.

                                               

Euproctis conizona

Euproctis conizona is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis conradtaria

Euproctis conradtaria is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Collenette.

                                               

Euproctis consocia

Euproctis consocia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis conspersa

Euproctis conspersa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Euproctis conspersana

Euproctis conspersana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Strand.

                                               

Euproctis convergens

Euproctis convergens is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis copha

Euproctis copha is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Collenette.

                                               

Euproctis coreana

Euproctis coreana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Matsumura.

                                               

Euproctis cratera

Euproctis cratera is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis crocata

Euproctis crocata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Boisduval. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis crocea

Euproctis crocea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euproctis croceisticta

Euproctis croceisticta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis croceola

Euproctis croceola is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Strand.

                                               

Euproctis crocosticta

Euproctis crocosticta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis cryphia

Euproctis cryphia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis cryptosticta

Euproctis cryptosticta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Collenette.

                                               

Euproctis curvata

Euproctis curvata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Wileman.

                                               

Euproctis dentata

Euproctis dentata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis dersa

Euproctis dersa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Moore.

                                               

Euproctis dewitzi

Euproctis dewitzi is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Grünberg. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis dichroa

Euproctis dichroa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Felder.

                                               

Euproctis dichthas

Euproctis dichthas is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Collenette.

                                               

Euproctis dinawa

Euproctis dinawa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis dinellii

Euproctis dinellii is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis diploxutha

Euproctis diploxutha is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Collenette.

                                               

Euproctis discinata

Euproctis discinata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Moore.

                                               

Euproctis discipuncta

Euproctis discipuncta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis discophora

Euproctis discophora is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Snellen.

                                               

Euproctis diselena

Euproctis diselena is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis disjuncta

Euproctis disjuncta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Aurivillius.

                                               

Euproctis dispersa

Euproctis dispersa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis disphena

Euproctis disphena is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Euproctis dissimilis

Euproctis dissimilis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Wileman.

                                               

Euproctis disticta

Euproctis disticta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis distincta

Euproctis distincta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Euproctis divisa

Euproctis divisa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis docima

Euproctis docima is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis drucei

Euproctis drucei is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis durandi

Euproctis durandi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Lucas.