ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 392
                                               

Eurina lurida

Eurina lurida is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Meigen.

                                               

Eurina nigrifrontata

Eurina nigrifrontata is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Becker.

                                               

Eurina triangularis

Eurina triangularis is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Becker.

                                               

Euriphene abasa

Euriphene abasa is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door William Chapman Hewitson.

                                               

Euriphene adumbrata

Euriphene adumbrata is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door James John Joicey & George Talbot.

                                               

Euriphene alberici

Euriphene alberici is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Abel Dufrane.

                                               

Euriphene amaranta

Euriphene amaranta is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Ferdinand Karsch.

                                               

Euriphene amicia

Euriphene amicia is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door William Chapman Hewitson.

                                               

Euriphene ampedusa

Euriphene ampedusa is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door William Chapman Hewitson.

                                               

Euriphene aridatha

Euriphene aridatha is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door William Chapman Hewitson.

                                               

Euriphene atossa

Euriphene atossa is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door William Chapman Hewitson.

                                               

Euriphene atropurpurea

Euriphene atropurpurea is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene atrovirens

Euriphene atrovirens is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Paul Mabille.

                                               

Euriphene auge

Euriphene auge is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1793 door Johann Christian Fabricius.

                                               

Euriphene aurivillii

Euriphene aurivillii is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Max Bartel.

                                               

Euriphene aurora

Euriphene aurora is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene barombina

Euriphene barombina is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Otto Staudinger.

                                               

Euriphene batesana

Euriphene batesana is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door George Thomas Bethune-Baker.

                                               

Euriphene butleri

Euriphene butleri is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene camarensis

Euriphene camarensis is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Christopher Ward.

                                               

Euriphene candida

Euriphene candida is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Jean-Baptiste Capronnier.

                                               

Euriphene coerulea

Euriphene coerulea is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Jean Baptiste Boisduval.

                                               

Euriphene comus

Euriphene comus is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1871 door Christopher Ward.

                                               

Euriphene conjungens

Euriphene conjungens is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene doriclea

Euriphene doriclea is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Dru Drury.

                                               

Euriphene duseni

Euriphene duseni is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene ernestibaumanni

Euriphene ernestibaumanni is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Ferdinand Karsch.

                                               

Euriphene excelsior

Euriphene excelsior is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Hans Rebel.

                                               

Euriphene feronia

Euriphene feronia is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Otto Staudinger.

                                               

Euriphene gambiae

Euriphene gambiae is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Joachim Francois Philiberto de Feisthamel.

                                               

Euriphene glaucopis

Euriphene glaucopis is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Max Gaede.

                                               

Euriphene goniogramma

Euriphene goniogramma is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Ferdinand Karsch.

                                               

Euriphene grosesmithi

Euriphene grosesmithi is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Otto Staudinger.

                                               

Euriphene incerta

Euriphene incerta is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene intermixta

Euriphene intermixta is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene iris

Euriphene iris is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene ituriensis

Euriphene ituriensis is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Jackson & Howarth.

                                               

Euriphene jacksoni

Euriphene jacksoni is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door George Talbot.

                                               

Euriphene kahli

Euriphene kahli is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door William Jacob Holland.

                                               

Euriphene karschi

Euriphene karschi is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene kiki

Euriphene kiki is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door DAbrera.

                                               

Euriphene lucasi

Euriphene lucasi is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door William Jacob Holland.

                                               

Euriphene luteostriata

Euriphene luteostriata is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door George Thomas Bethune-Baker.

                                               

Euriphene mawamba

Euriphene mawamba is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door George Thomas Bethune-Baker.

                                               

Euriphene milnei

Euriphene milnei is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door William Chapman Hewitson.

                                               

Euriphene mundula

Euriphene mundula is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Karl Grünberg.

                                               

Euriphene niepelti

Euriphene niepelti is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Heinrich Neustetter.

                                               

Euriphene nigropunctata

Euriphene nigropunctata is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Per Olof Christopher Aurivillius.

                                               

Euriphene obsoleta

Euriphene obsoleta is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Karl Grünberg.

                                               

Euriphene obtusangula

Euriphene obtusangula is een vlinder uit de onderfamilie Limenitidinae van de familie Nymphalidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Per Olof Christopher Aurivillius.