ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 393
                                               

Euproctis fulvobrunnea

Euproctis fulvobrunnea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis fumitincta

Euproctis fumitincta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis funeralis

Euproctis funeralis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis fusca

Euproctis fusca is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Euproctis fuscoradiata

Euproctis fuscoradiata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis fusipennis

Euproctis fusipennis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Euproctis galactopis

Euproctis galactopis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Turner.

                                               

Euproctis geminata

Euproctis geminata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis gemitata

Euproctis gemitata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis gentia

Euproctis gentia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis geometroides

Euproctis geometroides is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis gilvivirgata

Euproctis gilvivirgata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis gita

Euproctis gita is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis glaphyra

Euproctis glaphyra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Collenette.

                                               

Euproctis globifera

Euproctis globifera is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Euproctis gracilior

Euproctis gracilior is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Pagenstecher.

                                               

Euproctis grisea

Euproctis grisea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Semper. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis griseata

Euproctis griseata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis guttulata

Euproctis guttulata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Snellen. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis habbema

Euproctis habbema is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis habrostola

Euproctis habrostola is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Turner.

                                               

Euproctis haemodetes

Euproctis haemodetes is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis hagna

Euproctis hagna is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis hampsoni

Euproctis hampsoni is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis hardenbergia

Euproctis hardenbergia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis hargeavesi

Euproctis hargeavesi is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis hargreavesi

Euproctis hargreavesi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Collenette.

                                               

Euproctis hemibathes

Euproctis hemibathes is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis hemicneca

Euproctis hemicneca is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis hemicyclia

Euproctis hemicyclia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Euproctis hemigenes

Euproctis hemigenes is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis hertha

Euproctis hertha is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Schultze. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis hoenei

Euproctis hoenei is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Collenette.

                                               

Euproctis homonyma

Euproctis homonyma is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Bryk.

                                               

Euproctis hopponis

Euproctis hopponis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Matsumura.

                                               

Euproctis howra

Euproctis howra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Euproctis hunanensis

Euproctis hunanensis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis huntei

Euproctis huntei is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Warren.

                                               

Euproctis hyalogenys

Euproctis hyalogenys is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis hylaea

Euproctis hylaea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette.

                                               

Euproctis hymnolis

Euproctis hymnolis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Turner.

                                               

Euproctis hypocloa

Euproctis hypocloa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis hypoenops

Euproctis hypoenops is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Collenette.

                                               

Euproctis hypopyra

Euproctis hypopyra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis icilia

Euproctis icilia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1791 door Stoll. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis idonea

Euproctis idonea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis illanta

Euproctis illanta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Swinhoe.

                                               

Euproctis imerina

Euproctis imerina is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis incisa

Euproctis incisa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Hering.

                                               

Euproctis incommoda

Euproctis incommoda is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.