ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 394
                                               

Eurocoelotes falciger

Eurocoelotes falciger is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Wladislau ...

                                               

Eurocoelotes gasperinii

Eurocoelotes gasperinii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Eugène ...

                                               

Eurocoelotes inermis

Eurocoelotes inermis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Ludwig Car ...

                                               

Eurocoelotes jurinitschi

Eurocoelotes jurinitschi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Drensky.

                                               

Eurocoelotes karlinskii

Eurocoelotes karlinskii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Wladisl ...

                                               

Eurocoelotes kulczynskii

Eurocoelotes kulczynskii is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Drensky.

                                               

Eurocoelotes microlepidus

Eurocoelotes microlepidus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door de Bl ...

                                               

Eurocoelotes xinpingwangi

Eurocoelotes xinpingwangi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de nachtkaardespinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurocoelotes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Deltshev.

                                               

Eurodachtha canigella

Eurodachtha canigella is een vlinder uit de familie Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Caradja. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eurodachtha flavissimella

Eurodachtha flavissimella is een vlinder uit de familie Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Mann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eurodachtha nigralba

Eurodachtha nigralba is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Gozmany.

                                               

Eurodachtha pallicornella

Eurodachtha pallicornella is een vlinder uit de familie Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eurodachtha siculella

Eurodachtha siculella is een vlinder uit de familie Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Wocke. De soort komt voor in Europa.

                                               

Eurois astricta

Eurois astricta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Morrison.

                                               

Eurois docilis

Eurois docilis is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Grote.

                                               

Eurois nigra

Eurois nigra is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Smith.

                                               

Eurois praefixa

Eurois praefixa is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Morrison.

                                               

Euromoia mixta

Euromoia mixta is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Euromoia subpulchra

Euromoia subpulchra is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Alphéraky.

                                               

Europese bootschelp

De europese bootschelp is een slakkensoort uit de familie van de Scaphandridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1758 door Linnaeus.

                                               

Europhos

Europhos is een uitgestorven geslacht van weekdieren uit de klasse van de Gastropoda. Exemplaren van dit geslacht zijn slechts als fossiel bekend.

                                               

Europs apicalis

Europs apicalis is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Reitter.

                                               

Europs brevis

Europs brevis is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Grouvelle.

                                               

Europs chilensis

Europs chilensis is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Grouvelle.

                                               

Europs cognatus

Europs cognatus is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Sharp.

                                               

Europs fallax

Europs fallax is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Grouvelle.

                                               

Europs fervida

Europs fervida is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Blatchley.

                                               

Europs frontalis

Europs frontalis is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Grouvelle.

                                               

Europs horni

Europs horni is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Grouvelle.

                                               

Europs impressus

Europs impressus is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Grouvelle.

                                               

Europs indica

Europs indica is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Grouvelle.

                                               

Europs mariae

Europs mariae is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Grouvelle.

                                               

Europs nanus

Europs nanus is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Sharp.

                                               

Europs obtusus

Europs obtusus is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Sharp.

                                               

Europs pumilio

Europs pumilio is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Sharp.

                                               

Europs rhizophagoides

Europs rhizophagoides is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Reitter.

                                               

Europs simplex

Europs simplex is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Sharp.

                                               

Europs wollastoni

Europs wollastoni is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1872 door Reitter.

                                               

Europs zonatus

Europs zonatus is een keversoort uit de familie Monotomidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Grouvelle.

                                               

Europtera pandani

Europtera pandani is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door De Lajonquière. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Europtera punctillata

Europtera punctillata is een vlinder uit de familie spinners. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euros cervina

Euros cervina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door H. Edwards.

                                               

Euros proprius

Euros proprius is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door H. Edwards.

                                               

Euroscaptor grandis

Euroscaptor grandis is een zoogdier uit de familie van de mollen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Miller in 1940.

                                               

Euroscaptor klossi

Euroscaptor klossi is een zoogdier uit de familie van de mollen. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Thomas in 1929.

                                               

Eurosia acanthocera

Eurosia acanthocera is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Eurosia accepta

Eurosia accepta is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Butler.

                                               

Eurosia annulata

Eurosia annulata is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Hampson.

                                               

Eurosia bicolor

Eurosia bicolor is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Rothschild.

                                               

Eurosia costinota

Eurosia costinota is een beervlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Wileman.