ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 395
                                               

Euproctis longipalpa

Euproctis longipalpa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis lucifuga

Euproctis lucifuga is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Lucas.

                                               

Euproctis lunata

Euproctis lunata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Euproctis lunifera

Euproctis lunifera is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis lusambo

Euproctis lusambo is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Collenette.

                                               

Euproctis lutea

Euproctis lutea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Fabricius.

                                               

Euproctis lutearia

Euproctis lutearia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis luteifascia

Euproctis luteifascia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Hampson.

                                               

Euproctis luteomarginata

Euproctis luteomarginata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis luteosa

Euproctis luteosa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis lyclene

Euproctis lyclene is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe.

                                               

Euproctis lyoma

Euproctis lyoma is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis lyonia

Euproctis lyonia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe.

                                               

Euproctis mackwoodi

Euproctis mackwoodi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis macnultyi

Euproctis macnultyi is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Collenette.

                                               

Euproctis macrocera

Euproctis macrocera is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette.

                                               

Euproctis macrostigma

Euproctis macrostigma is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson.

                                               

Euproctis madana

Euproctis madana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Moore.

                                               

Euproctis magna

Euproctis magna is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Swinhoe.

                                               

Euproctis magniplaga

Euproctis magniplaga is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Gaede.

                                               

Euproctis mahafalensis

Euproctis mahafalensis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis malaisei

Euproctis malaisei is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Collenette.

                                               

Euproctis mallalia

Euproctis mallalia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schaus.

                                               

Euproctis mambara

Euproctis mambara is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis marginalis

Euproctis marginalis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker.

                                               

Euproctis marginata

Euproctis marginata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Euproctis marojejya

Euproctis marojejya is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis maros

Euproctis maros is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis mayottensis

Euproctis mayottensis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis mediosquamosa

Euproctis mediosquamosa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis meeki

Euproctis meeki is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis melalepia

Euproctis melalepia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis melaleuca

Euproctis melaleuca is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis melanchroma

Euproctis melanchroma is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Collenette.

                                               

Euproctis melania

Euproctis melania is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Staudinger.

                                               

Euproctis melanoma

Euproctis melanoma is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis melanopholis

Euproctis melanopholis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis melanorrhanta

Euproctis melanorrhanta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Turner.

                                               

Euproctis melanosoma

Euproctis melanosoma is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Euproctis melanovis

Euproctis melanovis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis melanoxutha

Euproctis melanoxutha is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis melanura

Euproctis melanura is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Wallengren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis mesomelaena

Euproctis mesomelaena is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland.

                                               

Euproctis mesostiba

Euproctis mesostiba is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Collenette.

                                               

Euproctis metatropa

Euproctis metatropa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis mima

Euproctis mima is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis mimosa

Euproctis mimosa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Matsumura.

                                               

Euproctis miniata

Euproctis miniata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Kenrick.

                                               

Euproctis minima

Euproctis minima is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Roepke.

                                               

Euproctis mirabilis

Euproctis mirabilis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.