ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 396
                                               

Euproctis molunduana

Euproctis molunduana is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis monoides

Euproctis monoides is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis monophyes

Euproctis monophyes is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis montis

Euproctis montis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Leech.

                                               

Euproctis moramanga

Euproctis moramanga is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis mulleri

Euproctis mulleri is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Snellen.

                                               

Euproctis multidentata

Euproctis multidentata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis munda

Euproctis munda is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis mycoides

Euproctis mycoides is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Collenette.

                                               

Euproctis ndalla

Euproctis ndalla is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis neavei

Euproctis neavei is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Tams. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis nebulosa

Euproctis nebulosa is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Rothschild.

                                               

Euproctis negrita

Euproctis negrita is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Hampson.

                                               

Euproctis neola

Euproctis neola is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Swinhoe.

                                               

Euproctis nessa

Euproctis nessa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis nigra

Euproctis nigra is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis nigribasalis

Euproctis nigribasalis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe.

                                               

Euproctis nigricauda

Euproctis nigricauda is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Matsumura.

                                               

Euproctis nigrifinis

Euproctis nigrifinis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis nigrifulva

Euproctis nigrifulva is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Gaede.

                                               

Euproctis nigripuncta

Euproctis nigripuncta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis nigroapicalis

Euproctis nigroapicalis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis nigrofasciata

Euproctis nigrofasciata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Semper.

                                               

Euproctis nigrolunata

Euproctis nigrolunata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis nigrolunulata

Euproctis nigrolunulata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis nigropuncta

Euproctis nigropuncta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Wileman.

                                               

Euproctis nigrosquamosa

Euproctis nigrosquamosa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis niphobola

Euproctis niphobola is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Turner.

                                               

Euproctis niphonis

Euproctis niphonis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis niropunctatum

Euproctis niropunctatum is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Kühne. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis niveinotum

Euproctis niveinotum is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Strand.

                                               

Euproctis novaguinensis

Euproctis novaguinensis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis ochacantha

Euproctis ochacantha is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Collenette.

                                               

Euproctis ochrea

Euproctis ochrea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis ochreata

Euproctis ochreata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Euproctis ochriaria

Euproctis ochriaria is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Euproctis ochrias

Euproctis ochrias is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis ochrilineata

Euproctis ochrilineata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Gaede.

                                               

Euproctis ochrocerca

Euproctis ochrocerca is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis ochrocraspeda

Euproctis ochrocraspeda is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis ochroneura

Euproctis ochroneura is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Turner.

                                               

Euproctis ochropleura

Euproctis ochropleura is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis okinawana

Euproctis okinawana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Matsumura.

                                               

Euproctis onii

Euproctis onii is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis oreolinta

Euproctis oreolinta is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Toxopeus.

                                               

Euproctis oreosaura

Euproctis oreosaura is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis ormea

Euproctis ormea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis ornata

Euproctis ornata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Wichgraf. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis orphnaea

Euproctis orphnaea is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Collenette.

                                               

Euproctis ostentum

Euproctis ostentum is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.