ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 397
                                               

Euryarthrum assimile

Euryarthrum assimile is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Yoshitake & Niisato.

                                               

Euryarthrum atripenne

Euryarthrum atripenne is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Pascoe.

                                               

Euryarthrum aurantiacum

Euryarthrum aurantiacum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Holzschuh.

                                               

Euryarthrum bifasciatum

Euryarthrum bifasciatum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Pascoe.

                                               

Euryarthrum carinatum

Euryarthrum carinatum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Pascoe.

                                               

Euryarthrum dilatipenne

Euryarthrum dilatipenne is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Holzschuh.

                                               

Euryarthrum egenum

Euryarthrum egenum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Pascoe.

                                               

Euryarthrum elegans

Euryarthrum elegans is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Hayashi.

                                               

Euryarthrum gibbulum

Euryarthrum gibbulum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Holzschuh.

                                               

Euryarthrum hastigerum

Euryarthrum hastigerum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Holzschuh.

                                               

Euryarthrum inopinans

Euryarthrum inopinans is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Holzschuh.

                                               

Euryarthrum interruptum

Euryarthrum interruptum is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Pascoe.

                                               

Euryarthrum kalimantanense

Euryarthrum kalimantanense is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Yoshitake & Niisato.

                                               

Euryarthrum nodicolle

Euryarthrum nodicolle is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Pascoe.

                                               

Euryarthrum ohbayashii

Euryarthrum ohbayashii is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Yoshitake & Niisato.

                                               

Euryarthrum pubiventre

Euryarthrum pubiventre is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Holzschuh.

                                               

Euryarthrum rubati

Euryarthrum rubati is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Fuchs.

                                               

Euryarthrum rubricolle

Euryarthrum rubricolle is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Holzschuh.

                                               

Euryarthrum takakuwai

Euryarthrum takakuwai is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2009 door Yoshitake & Niisato.

                                               

Euryastes jagoi

Euryastes jagoi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Ragge.

                                               

Euryattus bleekeri

Euryattus bleekeri is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Carl Ludwig Doleschall.

                                               

Euryattus breviusculus

Euryattus breviusculus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Eugène Simon.

                                               

Euryattus celebensis

Euryattus celebensis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Anna Maria Sibylla ...

                                               

Euryattus junxiae

Euryattus junxiae is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Prószyński en Deelema ...

                                               

Euryattus leopoldi

Euryattus leopoldi is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Carl Friedrich Roewer.

                                               

Euryattus myiopotami

Euryattus myiopotami is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Tord Tamerlan Teod ...

                                               

Euryattus porcellus

Euryattus porcellus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Tord Tamerlan Teodo ...

                                               

Euryattus venustus

Euryattus venustus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Carl Ludwig Doleschall.

                                               

Euryattus wallacei

Euryattus wallacei is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de springspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Euryattus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Tord Tamerlan Teodor ...

                                               

Euryaulax alboapicata

Euryaulax alboapicata is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Lallemand.

                                               

Euryaulax angustifasciatus

Euryaulax angustifasciatus is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Liang, Combéfis & Jiang.

                                               

Euryaulax arctofasciata

Euryaulax arctofasciata is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Lallemand.

                                               

Euryaulax breviuscula

Euryaulax breviuscula is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Jacobi.

                                               

Euryaulax carnifex

Euryaulax carnifex is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1775 door Fabricius.

                                               

Euryaulax kirkaldyi

Euryaulax kirkaldyi is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Liang, Combéfis & Jiang.

                                               

Euryaulax longiprocessus

Euryaulax longiprocessus is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Liang, Combéfis & Jiang.

                                               

Euryaulax maculipennis

Euryaulax maculipennis is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schmidt.

                                               

Euryaulax roseotincta

Euryaulax roseotincta is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Jacobi.

                                               

Euryaulax semirufa

Euryaulax semirufa is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Blöte.

                                               

Euryaulax vacuola

Euryaulax vacuola is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Jacobi.

                                               

Euryaulax variabilis

Euryaulax variabilis is een halfvleugelig insect uit de familie schuimcicaden. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Schmidt.

                                               

Eurybia albiseriata

Eurybia albiseriata is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia albiseriata werd in 1890 beschreven door Weymer.

                                               

Eurybia caerulescens

Eurybia caerulescens is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia caerulescens werd in 1904 beschreven door H. Druce.

                                               

Eurybia carolina

Eurybia carolina is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia carolina werd in 1824 beschreven door Godart.

                                               

Eurybia constantius

Eurybia constantius is een vlinder uit de familie van de prachtvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1793 door Fabricius.

                                               

Eurybia cyclopia

Eurybia cyclopia is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia cyclopia werd in 1910 beschreven door Stichel.

                                               

Eurybia dardus

Eurybia dardus is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia dardus werd in 1787 beschreven door Fabricius.

                                               

Eurybia donna

Eurybia donna is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia donna werd in 1862 beschreven door C. & R. Felder.

                                               

Eurybia elvina

Eurybia elvina is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia elvina werd in 1910 beschreven door Stichel.

                                               

Eurybia franciscana

Eurybia franciscana is een vlindersoort uit de familie van de prachtvlinders, onderfamilie Riodininae. Eurybia franciscana werd in 1862 beschreven door C. & R. Felder.