ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 398
                                               

Euproctis pseudoconspersa

Euproctis pseudoconspersa is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis psolarga

Euproctis psolarga is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis pterofera

Euproctis pterofera is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Strand.

                                               

Euproctis pulchra

Euproctis pulchra is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis pulchripes

Euproctis pulchripes is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Aurivillius.

                                               

Euproctis pulverea

Euproctis pulverea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Leech. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis pumila

Euproctis pumila is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Felder.

                                               

Euproctis punctifera

Euproctis punctifera is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis purpureofasciata

Euproctis purpureofasciata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Wileman.

                                               

Euproctis pusilla

Euproctis pusilla is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Hulstaert.

                                               

Euproctis putilla

Euproctis putilla is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Saalmüller. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis putris

Euproctis putris is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis pygmaea

Euproctis pygmaea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis pygmaeola

Euproctis pygmaeola is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Hulstaert.

                                               

Euproctis pyraustis

Euproctis pyraustis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Meyrick.

                                               

Euproctis pyroxantha

Euproctis pyroxantha is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Pagenstecher.

                                               

Euproctis quadrangularis

Euproctis quadrangularis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Moore.

                                               

Euproctis quadrifascia

Euproctis quadrifascia is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis radiata

Euproctis radiata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis rana

Euproctis rana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Moore.

                                               

Euproctis rebeli

Euproctis rebeli is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Haberh.

                                               

Euproctis recraba

Euproctis recraba is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Swinhoe. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis rectifascia

Euproctis rectifascia is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Collenette.

                                               

Euproctis repanda

Euproctis repanda is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis reutlingeri

Euproctis reutlingeri is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis revera

Euproctis revera is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe.

                                               

Euproctis rhabdoides

Euproctis rhabdoides is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Collenette.

                                               

Euproctis riukiuana

Euproctis riukiuana is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Matsumura.

                                               

Euproctis rivularis

Euproctis rivularis is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis rotunda

Euproctis rotunda is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis ruanda

Euproctis ruanda is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis rubida

Euproctis rubida is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis rubricosta

Euproctis rubricosta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Fawcett. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis rubroguttata

Euproctis rubroguttata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Aurivillius. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis rubroradiata

Euproctis rubroradiata is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Bethune-Baker.

                                               

Euproctis rufiterga

Euproctis rufiterga is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis rufopunctata

Euproctis rufopunctata is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis sagroides

Euproctis sagroides is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Hampson.

                                               

Euproctis sakaguchii

Euproctis sakaguchii is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Matsumura.

                                               

Euproctis samarensis

Euproctis samarensis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door W. Schultze.

                                               

Euproctis sambirano

Euproctis sambirano is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Griveaud. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis sanguigutta

Euproctis sanguigutta is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis sankuru

Euproctis sankuru is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis sarawacensis

Euproctis sarawacensis is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Talbot.

                                               

Euproctis satyrus

Euproctis satyrus is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Hering.

                                               

Euproctis schaliphora

Euproctis schaliphora is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Collenette.

                                               

Euproctis schintlmagistri

Euproctis schintlmagistri is een donsvlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Holloway.

                                               

Euproctis scintillans

Euproctis scintillans is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Walker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis seitzi

Euproctis seitzi is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Strand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Euproctis semaea

Euproctis semaea is een vlinder uit de familie spinneruilen, onderfamilie donsvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Collenette. De soort komt voor in tropisch Afrika.