ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 399
                                               

Eurycentrus wanei

Eurycentrus wanei is een vliesvleugelig insect uit de familie bronswespen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Risbec.

                                               

Eurycephaloplectrus colombianus

Eurycephaloplectrus colombianus is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Wijesekara & Schauff.

                                               

Eurycephaloplectrus natadae

Eurycephaloplectrus natadae is een vliesvleugelig insect uit de familie Eulophidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Chandy Kurian.

                                               

Eurycercopis auberti

Eurycercopis auberti is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Lallemand.

                                               

Eurycercopis batjanensis

Eurycercopis batjanensis is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Lallemand.

                                               

Eurycercopis nasutus

Eurycercopis nasutus is een halfvleugelig insect uit de familie Aphrophoridae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Blöte.

                                               

Eurycercus lamellatus

Eurycercus lamellatus is een watervlooiensoort uit de familie van de Chydoridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1776 door O.F. Müller.

                                               

Eurychaeta muscaria

Eurychaeta muscaria is een vliegensoort uit de familie van de bromvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1826 door Meigen.

                                               

Eurychaeta palpalis

Eurychaeta palpalis is een vliegensoort uit de familie van de bromvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1830 door Robineau-Desvoidy.

                                               

Eurycheilichthys limulus

Eurycheilichthys limulus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de harnasmeervallen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Reis & Schaefer.

                                               

Eurycheilichthys pantherinus

Eurycheilichthys pantherinus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de harnasmeervallen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Reis & Schaefer.

                                               

Eurychoera banna

Eurychoera banna is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kraamwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurychoera. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Zhang, Zhu & Da-xia ...

                                               

Eurychoera quadrimaculata

Eurychoera quadrimaculata is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de kraamwebspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eurychoera. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Tord Tamer ...

                                               

Eurychoria albicosta

Eurychoria albicosta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Joicey & Talbot.

                                               

Eurychoria flavirupta

Eurychoria flavirupta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Warren.

                                               

Eurychoria foederatica

Eurychoria foederatica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Prout.

                                               

Eurychoria meloda

Eurychoria meloda is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Prout.

                                               

Eurychoria oenoptila

Eurychoria oenoptila is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Prout.

                                               

Eurychoria perata

Eurychoria perata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Prout.

                                               

Eurychoria pia

Eurychoria pia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door West.

                                               

Eurychoria vulpina

Eurychoria vulpina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Warren.

                                               

Euryclelia

Euryclelia is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Aurivillius.

                                               

Euryclelia cardinalis

Euryclelia cardinalis is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Aurivillius.

                                               

Euryclytosemia

Euryclytosemia is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Hayashi.

                                               

Euryclytosemia nomurai

Euryclytosemia nomurai is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Hayashi.

                                               

Eurycnema nigrospinosa

Eurycnema nigrospinosa is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Redtenbacher.

                                               

Eurycnema osiris

Eurycnema osiris is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Gray.

                                               

Eurycnema versirubra

Eurycnema versirubra is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Serville.

                                               

Eurycoleus erwini

Eurycoleus erwini is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Shpeley & Ball.

                                               

Eurycoleus fofus

Eurycoleus fofus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Reichardt.

                                               

Eurycoleus macularius

Eurycoleus macularius is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Chevrolat.

                                               

Eurycoleus octosignatus

Eurycoleus octosignatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Bates.

                                               

Eurycoleus ornatus

Eurycoleus ornatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Bates.

                                               

Eurycoleus panamensis

Eurycoleus panamensis is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Hovorka.

                                               

Eurycoleus poecilopterus

Eurycoleus poecilopterus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Buquet.

                                               

Eurycoleus septemplagiatus

Eurycoleus septemplagiatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1877 door Chaudoir.

                                               

Eurycoleus tredecimpunctatus

Eurycoleus tredecimpunctatus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Chaudoir.

                                               

Eurycope affinis

Eurycope affinis is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Birstein.

                                               

Eurycope alia

Eurycope alia is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Wilson.

                                               

Eurycope baea

Eurycope baea is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Wilson.

                                               

Eurycope brevirostris

Eurycope brevirostris is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Hansen.

                                               

Eurycope californiensis

Eurycope californiensis is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Schultz.

                                               

Eurycope canariensis

Eurycope canariensis is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Wilson.

                                               

Eurycope caribbea

Eurycope caribbea is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Benedict.

                                               

Eurycope centobi

Eurycope centobi is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Wilson.

                                               

Eurycope complanata

Eurycope complanata is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Bonnier.

                                               

Eurycope cornuta

Eurycope cornuta is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Sars.

                                               

Eurycope crassa

Eurycope crassa is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Vanhöffen.

                                               

Eurycope crassiramis

Eurycope crassiramis is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Golovan.

                                               

Eurycope cryoabyssalis

Eurycope cryoabyssalis is een pissebed uit de familie Munnopsidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Just.