ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 4
                                               

Epicauta xantusi

Epicauta xantusi is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Kaszab.

                                               

Epicauta yungana

Epicauta yungana is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Denier.

                                               

Epicauta zebra

Epicauta zebra is een keversoort uit de familie van oliekevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Dohrn.

                                               

Epicedia

Epicedia is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Thomson.

                                               

Epicedia maculatrix

Epicedia maculatrix is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1831 door Perty.

                                               

Epicedia trimaculata

Epicedia trimaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Chevrolat.

                                               

Epicedia wrayi

Epicedia wrayi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Waterhouse.

                                               

Epicephala acrobaphes

Epicephala acrobaphes is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Turner.

                                               

Epicephala acrocarpa

Epicephala acrocarpa is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Epicephala albifrons

Epicephala albifrons is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Stainton.

                                               

Epicephala albistriatella

Epicephala albistriatella is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Turner.

                                               

Epicephala ancistropis

Epicephala ancistropis is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.

                                               

Epicephala ancylopa

Epicephala ancylopa is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Epicephala australis

Epicephala australis is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Turner.

                                               

Epicephala bathrobaphes

Epicephala bathrobaphes is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Turner.

                                               

Epicephala bipollenella

Epicephala bipollenella is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Li, Wang & Hu.

                                               

Epicephala bromias

Epicephala bromias is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Epicephala calasiris

Epicephala calasiris is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Epicephala colymbetella

Epicephala colymbetella is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Meyrick.

                                               

Epicephala epimicta

Epicephala epimicta is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Turner.

                                               

Epicephala eriocarpa

Epicephala eriocarpa is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Li, Wang & Zhang.

                                               

Epicephala euchalina

Epicephala euchalina is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Epicephala eugonia

Epicephala eugonia is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Turner.

                                               

Epicephala exetastis

Epicephala exetastis is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Epicephala flagellata

Epicephala flagellata is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Epicephala frenata

Epicephala frenata is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Epicephala haplodoxa

Epicephala haplodoxa is een vlinder uit de familie mineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Vári. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicephala homostola

Epicephala homostola is een vlinder uit de familie mineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Vári. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicephala jansei

Epicephala jansei is een vlinder uit de familie mineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Vári. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicephala lanceolaria

Epicephala lanceolaria is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Li, Wang & Hu.

                                               

Epicephala lativalvaris

Epicephala lativalvaris is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Li, Wang & Zhang.

                                               

Epicephala lomatographa

Epicephala lomatographa is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Turner.

                                               

Epicephala mirivalvata

Epicephala mirivalvata is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Li, Wang & Zhang.

                                               

Epicephala nephelodes

Epicephala nephelodes is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Turner.

                                               

Epicephala orientale

Epicephala orientale is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Stainton.

                                               

Epicephala pelopepla

Epicephala pelopepla is een vlinder uit de familie mineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Vári. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicephala periplecta

Epicephala periplecta is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Diakonoff.

                                               

Epicephala pyrrhogastra

Epicephala pyrrhogastra is een vlinder uit de familie mineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicephala relictella

Epicephala relictella is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Kuznetzov.

                                               

Epicephala scythropis

Epicephala scythropis is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Meyrick.

                                               

Epicephala sphenitis

Epicephala sphenitis is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Epicephala spinula

Epicephala spinula is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Clarke.

                                               

Epicephala spumosa

Epicephala spumosa is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door Turner.

                                               

Epicephala squamella

Epicephala squamella is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Kuznetzov & Baryshnikova.

                                               

Epicephala stauropa

Epicephala stauropa is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Meyrick.

                                               

Epicephala strepsiploca

Epicephala strepsiploca is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Epicephala subtilis

Epicephala subtilis is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Epicephala tephrostola

Epicephala tephrostola is een vlinder uit de familie mineermotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Vári. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicephala trigonophora

Epicephala trigonophora is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Turner.

                                               

Epicephala venenata

Epicephala venenata is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.