ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 41
                                               

Erateina faventia

Erateina faventia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina flebilis

Erateina flebilis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Thierry-Mieg.

                                               

Erateina garleppi

Erateina garleppi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Druce.

                                               

Erateina garrulata

Erateina garrulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Erateina goniuris

Erateina goniuris is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Erateina haenschi

Erateina haenschi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Prout.

                                               

Erateina hewitoui

Erateina hewitoui is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina hyaloplaga

Erateina hyaloplaga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Erateina ianthe

Erateina ianthe is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Doubleday.

                                               

Erateina immaculata

Erateina immaculata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dognin.

                                               

Erateina inconspicua

Erateina inconspicua is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Dognin.

                                               

Erateina iphis

Erateina iphis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Doubleday.

                                               

Erateina julia

Erateina julia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Doubleday.

                                               

Erateina latipennis

Erateina latipennis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Butler.

                                               

Erateina leptocircata

Erateina leptocircata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Erateina lineata

Erateina lineata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Saunders.

                                               

Erateina margarita

Erateina margarita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Saunders.

                                               

Erateina masura

Erateina masura is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina mecyra

Erateina mecyra is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina medama

Erateina medama is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina media

Erateina media is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina meduthina

Erateina meduthina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina melanocera

Erateina melanocera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Bastelberger.

                                               

Erateina morena

Erateina morena is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Dognin.

                                               

Erateina mulseata

Erateina mulseata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Erateina neaera

Erateina neaera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Doubleday.

                                               

Erateina obscura

Erateina obscura is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Saunders.

                                               

Erateina olivata

Erateina olivata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Erateina paeonata

Erateina paeonata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Erateina pelorica

Erateina pelorica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina pisca

Erateina pisca is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Erateina prodiga

Erateina prodiga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Prout.

                                               

Erateina punsara

Erateina punsara is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Dognin.

                                               

Erateina radiaria

Erateina radiaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Herrich-Schäffer.

                                               

Erateina regina

Erateina regina is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Saunders.

                                               

Erateina rhesa

Erateina rhesa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Druce.

                                               

Erateina rogersi

Erateina rogersi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Druce.

                                               

Erateina rustica

Erateina rustica is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Bastelberger.

                                               

Erateina satellites

Erateina satellites is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Warren.

                                               

Erateina saundersi

Erateina saundersi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Erateina siliquata

Erateina siliquata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Guenée.

                                               

Erateina simplex

Erateina simplex is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Erateina sinuata

Erateina sinuata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Saunders.

                                               

Erateina staminifera

Erateina staminifera is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Bastelberger.

                                               

Erateina staudingeri

Erateina staudingeri is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Snellen.

                                               

Erateina subjunctaria

Erateina subjunctaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Walker.

                                               

Erateina sublustris

Erateina sublustris is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Erateina subrufa

Erateina subrufa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Erateina subtristata

Erateina subtristata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Dognin.

                                               

Erateina subundulata

Erateina subundulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Staudinger.