ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 42
                                               

Epipleoneura ocuene

Epipleoneura ocuene is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door De Marmels.

                                               

Epipleoneura pallida

Epipleoneura pallida is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Rácenis.

                                               

Epipleoneura pereirai

Epipleoneura pereirai is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gep ...

                                               

Epipleoneura protostictoides

Epipleoneura protostictoides is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1946 door Fraser.

                                               

Epipleoneura solitaria

Epipleoneura solitaria is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door De Marmels.

                                               

Epipleoneura spatulata

Epipleoneura spatulata is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Rácenis.

                                               

Epipleoneura tariana

Epipleoneura tariana is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepu ...

                                               

Epipleoneura uncinata

Epipleoneura uncinata is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als onzeker, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gep ...

                                               

Epipleoneura venezuelensis

Epipleoneura venezuelensis is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Rácenis.

                                               

Epipleoneura waiwaiana

Epipleoneura waiwaiana is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Machado.

                                               

Epipleoneura westfalli

Epipleoneura westfalli is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Machado.

                                               

Epipleoneura williamsoni

Epipleoneura williamsoni is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst g ...

                                               

Epipocus fuliginosus

Epipocus fuliginosus is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guérin-Ménèville.

                                               

Epipocus tibialis

Epipocus tibialis is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Chevrolat.

                                               

Epipocus tristis

Epipocus tristis is een keversoort uit de familie zwamkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guérin-Ménèville.

                                               

Epipodisma pedemontana

Epipodisma pedemontana is een rechtvleugelig insect uit de familie veldsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Brunner von Wattenwyl.

                                               

Epipodocarpus

Epipodocarpus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Bosq.

                                               

Epipodocarpus andinus

Epipodocarpus andinus is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Bosq.

                                               

Epipolasis maraensis

Epipolasis maraensis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Epipolasis ...

                                               

Epipolasis profunda

Epipolasis profunda is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Epipolasis ...

                                               

Epipolasis spissa

Epipolasis spissa is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Epipolasis en ...

                                               

Epipolasis suluensis

Epipolasis suluensis is een sponssoort in de taxonomische indeling van de gewone sponzen. Het lichaam van de spons bestaat uit kiezelnaalden en sponginevezels, en is in staat om veel water op te nemen. De spons behoort tot het geslacht Epipolasis ...

                                               

Epipontonia anceps

Epipontonia anceps is een garnalensoort uit de familie van de Palaemonidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Bruce.

                                               

Epipontonia hainanensis

Epipontonia hainanensis is een garnalensoort uit de familie van de Palaemonidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Li.

                                               

Epipontonia spongicola

Epipontonia spongicola is een garnalensoort uit de familie van de Palaemonidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1977 door Bruce.

                                               

Epipontonia tahitiensis

Epipontonia tahitiensis is een garnalensoort uit de familie van de Palaemonidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2004 door Bruce.

                                               

Epipotoneura machadoi

Epipotoneura machadoi is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door von Ellenrieder & Garrison.

                                               

Epipotoneura nehalennia

Epipotoneura nehalennia is een libellensoort uit de familie van de Protoneuridae, onderorde juffers. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN als niet bedreigd, beoordelingsjaar 2007. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst ge ...

                                               

Epipristis minimaria

Epipristis minimaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Epipristis nelearia

Epipristis nelearia is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Guenée.

                                               

Epipristis oxyodonta

Epipristis oxyodonta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Prout.

                                               

Epipristis rufilunata

Epipristis rufilunata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Warren.

                                               

Epipristis storthophora

Epipristis storthophora is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Prout.

                                               

Epipristis transiens

Epipristis transiens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Sterneck.

                                               

Epipristis truncataria

Epipristis truncataria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiprora hilaris

Epiprora hilaris is een rechtvleugelig insect uit de familie Romaleidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Gerstaecker.

                                               

Epipsestis albidisca

Epipsestis albidisca is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Warren.

                                               

Epipsestis bilineata

Epipsestis bilineata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Warren.

                                               

Epipsestis griseata

Epipsestis griseata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Warren.

                                               

Epipsestis longipennis

Epipsestis longipennis is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Yoshimoto.

                                               

Epipsestis medialis

Epipsestis medialis is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Yoshimoto.

                                               

Epipsestis mediofusca

Epipsestis mediofusca is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Yoshimoto.

                                               

Epipsestis orbicularis

Epipsestis orbicularis is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Moore.

                                               

Epipsestis ornata

Epipsestis ornata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Leech.

                                               

Epipsestis perornata

Epipsestis perornata is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Inoue.

                                               

Epipsestis renalis

Epipsestis renalis is een vlinder uit de familie van de eenstaartjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Moore.

                                               

Epipsilia boursini

Epipsilia boursini is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Rungs.

                                               

Epipsilia cervantes

Epipsilia cervantes is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Reisser. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epipsilia grisescens

Epipsilia grisescens is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1794 door Fabricius. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epipsilia latens

Epipsilia latens is een vlinder uit de familie uilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1809 door Hübner. De soort komt voor in Europa.