ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 44
                                               

Epirrhoe psyroides

Epirrhoe psyroides is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Herbulot.

                                               

Epirrhoe reductula

Epirrhoe reductula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Bryk.

                                               

Epirrhoe rivatula

Epirrhoe rivatula is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1942 door Bryk.

                                               

Epirrhoe sandosaria

Epirrhoe sandosaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epirrhoe sperryi

Epirrhoe sperryi is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Herbulot.

                                               

Epirrhoe supergressa

Epirrhoe supergressa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Butler.

                                               

Epirrhoe timozzaria

Epirrhoe timozzaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Constant. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epirrhoe trappa

Epirrhoe trappa is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Schaus.

                                               

Epirrhoe virginea

Epirrhoe virginea is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Alphéraky.

                                               

Epirrita filigrammaria

Epirrita filigrammaria is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1846 door Herrich-Schäffer. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epirrita terminassianae

Epirrita terminassianae is een vlinder uit de familie spanners. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Vardikian. De soort komt voor in Europa.

                                               

Episactus brunneri

Episactus brunneri is een rechtvleugelig insect uit de familie Episactidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Burr.

                                               

Episactus eremites

Episactus eremites is een rechtvleugelig insect uit de familie Episactidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Rehn & Rehn.

                                               

Episactus tristani

Episactus tristani is een rechtvleugelig insect uit de familie Episactidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Rehn & Rehn.

                                               

Episacus

Episacus is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Waterhouse.

                                               

Episacus pilosicollis

Episacus pilosicollis is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door C.O.Waterhouse.

                                               

Episannina ellenbergeri

Episannina ellenbergeri is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Le Cerf.

                                               

Episannina homotropha

Episannina homotropha is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Episannina infera

Episannina infera is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Episannina melanochalcia

Episannina melanochalcia is een vlinder uit de familie van de wespvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Le Cerf.

                                               

Episattus marmoratus

Episattus marmoratus is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Brongniart.

                                               

Epischidia caesariella

Epischidia caesariella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Hampson.

                                               

Epischidia fulvostrigella

Epischidia fulvostrigella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Eversmann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischidia hampsonella

Epischidia hampsonella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Lucas.

                                               

Epischnia adultella

Epischnia adultella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Zeller. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia agnieleae

Epischnia agnieleae is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2003 door Leraut. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia albella

Epischnia albella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Amsel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epischnia alfacarella

Epischnia alfacarella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Amsel.

                                               

Epischnia ampliatella

Epischnia ampliatella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Heinemann.

                                               

Epischnia arabica

Epischnia arabica is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Amsel.

                                               

Epischnia aspergella

Epischnia aspergella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot.

                                               

Epischnia asteris

Epischnia asteris is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1870 door Staudinger. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia asteriscella

Epischnia asteriscella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door Millière.

                                               

Epischnia bankesiella

Epischnia bankesiella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Richardson.

                                               

Epischnia beharella

Epischnia beharella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epischnia brevipalpella

Epischnia brevipalpella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Ragonot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epischnia castillella

Epischnia castillella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door Ragonot. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia christophori

Epischnia christophori is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot.

                                               

Epischnia cinerosalis

Epischnia cinerosalis is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Walker & Rothschild. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epischnia cretaciella

Epischnia cretaciella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1869 door Mann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia cuculliella

Epischnia cuculliella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot.

                                               

Epischnia difficilis

Epischnia difficilis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Joannis.

                                               

Epischnia elongatella

Epischnia elongatella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Caradja.

                                               

Epischnia eremicella

Epischnia eremicella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epischnia farinulella

Epischnia farinulella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Turati.

                                               

Epischnia festaella

Epischnia festaella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Turati.

                                               

Epischnia flavidorsella

Epischnia flavidorsella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Joannis.

                                               

Epischnia gaudealis

Epischnia gaudealis is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Rothschild.

                                               

Epischnia glyphella

Epischnia glyphella is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Ragonot. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epischnia haghienensis

Epischnia haghienensis is een vlinder uit de familie snuitmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Rebel. De soort komt voor in tropisch Afrika.