ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 47
                                               

Erebochlora griseata

Erebochlora griseata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren.

                                               

Erebochlora obfuscens

Erebochlora obfuscens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dognin.

                                               

Erebochlora ochreiplaga

Erebochlora ochreiplaga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Erebochlora orbisticta

Erebochlora orbisticta is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Dognin.

                                               

Erebochlora ovaliplaga

Erebochlora ovaliplaga is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Erebochlora regularis

Erebochlora regularis is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Erebochlora roseofasciata

Erebochlora roseofasciata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Erebochlora ruficostaria

Erebochlora ruficostaria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Warren.

                                               

Erebochlora simulator

Erebochlora simulator is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Dognin.

                                               

Erebochlora tesserulata

Erebochlora tesserulata is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Felder.

                                               

Erebochlora tima

Erebochlora tima is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Thierry-Mieg.

                                               

Erebochlora vidascens

Erebochlora vidascens is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Dognin.

                                               

Erebomorpha fulguraria

Erebomorpha fulguraria is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Erebomorpha fulgurita

Erebomorpha fulgurita is een vlinder uit de familie van de spanners. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Walker.

                                               

Erebophasma haematina

Erebophasma haematina is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Boursin.

                                               

Erebophasma satanas

Erebophasma satanas is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Boursin.

                                               

Erebophasma subvittata

Erebophasma subvittata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Corti.

                                               

Erebophasma vittata

Erebophasma vittata is een vlinder uit de familie van de uilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Staudinger.

                                               

Erebostrota albipicta

Erebostrota albipicta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Schaus.

                                               

Erebostrota amans

Erebostrota amans is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker.

                                               

Erebostrota calais

Erebostrota calais is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Schaus.

                                               

Erebostrota ochra

Erebostrota ochra is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Dognin.

                                               

Erebostrota stenelea

Erebostrota stenelea is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1780 door Stoll.

                                               

Erebotrechus infernus

Erebotrechus infernus is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Britton.

                                               

Erebunus badghysicus

Erebunus badghysicus is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1987 door Lehr.

                                               

Erebunus farinosus

Erebunus farinosus is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Becker in Becker & Stein.

                                               

Erebunus mirabilis

Erebunus mirabilis is een vliegensoort uit de familie van de roofvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Richter.

                                               

Erebus acuta

Erebus acuta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Fawcett.

                                               

Erebus albiangulata

Erebus albiangulata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Prout.

                                               

Erebus albicinctus

Erebus albicinctus is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1844 door Kollar.

                                               

Erebus atavistis

Erebus atavistis is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erebus candidii

Erebus candidii is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Strand.

                                               

Erebus capriniulgus

Erebus capriniulgus is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1781 door Fabricius.

                                               

Erebus clavifera

Erebus clavifera is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Erebus crepuscularis

Erebus crepuscularis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1767 door Linnaeus.

                                               

Erebus ephesperis

Erebus ephesperis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1827 door Hübner.

                                               

Erebus felderi

Erebus felderi is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Prout.

                                               

Erebus gemmans

Erebus gemmans is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1852 door Guenée.

                                               

Erebus glaucopis

Erebus glaucopis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Walker.

                                               

Erebus hieroglyphica

Erebus hieroglyphica is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1773 door Drury.

                                               

Erebus illodes

Erebus illodes is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Zerny.

                                               

Erebus intermedia

Erebus intermedia is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Pagenstecher.

                                               

Erebus jaintiana

Erebus jaintiana is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Swinhoe.

                                               

Erebus maurus

Erebus maurus is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Gaede.

                                               

Erebus mirans

Erebus mirans is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Prout.

                                               

Erebus orcina

Erebus orcina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Felder.

                                               

Erebus orion

Erebus orion is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Erebus pilosa

Erebus pilosa is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Leech.

                                               

Erebus purpurata

Erebus purpurata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Druce.

                                               

Erebus strigipennis

Erebus strigipennis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Moore.