ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 48
                                               

Erebus strigipennis

Erebus strigipennis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Moore.

                                               

Erebus sumatrensis

Erebus sumatrensis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Hampson.

                                               

Erebus sumbana

Erebus sumbana is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Swinhoe.

                                               

Erebus superba

Erebus superba is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Swinhoe.

                                               

Erebus tenebricosus

Erebus tenebricosus is een rondwormensoort uit de familie van de Meyliidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Bussau.

                                               

Erebus terminitincta

Erebus terminitincta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Fletcher.

                                               

Erebus variegata

Erebus variegata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Butler.

                                               

Erebus walkeri

Erebus walkeri is een vlinder uit de familie spinneruilen. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erebusa calobates

Erebusa calobates is een krabbensoort uit de familie van de Potamidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Yeo & Ng.

                                               

Erechthias acontotypa

Erechthias acontotypa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Erechthias acrodina

Erechthias acrodina is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Erechthias acroleuca

Erechthias acroleuca is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Turner.

                                               

Erechthias amphibaphes

Erechthias amphibaphes is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthias ancistrosema

Erechthias ancistrosema is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1939 door Turner.

                                               

Erechthias ancostyla

Erechthias ancostyla is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Erechthias antimicras

Erechthias antimicras is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Meyrick.

                                               

Erechthias articulosa

Erechthias articulosa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Erechthias aspera

Erechthias aspera is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Clarke.

                                               

Erechthias atririvis

Erechthias atririvis is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Erechthias beeblebroxi

Erechthias beeblebroxi is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Robinson & Nielsen.

                                               

Erechthias calypta

Erechthias calypta is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthias capnitis

Erechthias capnitis is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Turner.

                                               

Erechthias capnographa

Erechthias capnographa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Erechthias capnosticta

Erechthias capnosticta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Bradley.

                                               

Erechthias carpophthora

Erechthias carpophthora is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Erechthias celestra

Erechthias celestra is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Clarke.

                                               

Erechthias celetica

Erechthias celetica is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Turner.

                                               

Erechthias centroscia

Erechthias centroscia is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Turner.

                                               

Erechthias charadrota

Erechthias charadrota is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Meyrick.

                                               

Erechthias chasmatias

Erechthias chasmatias is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Meyrick.

                                               

Erechthias chionodira

Erechthias chionodira is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Meyrick.

                                               

Erechthias cirrhogramma

Erechthias cirrhogramma is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Clarke.

                                               

Erechthias citrinopa

Erechthias citrinopa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Lower.

                                               

Erechthias clistopa

Erechthias clistopa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Meyrick.

                                               

Erechthias coleosema

Erechthias coleosema is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Erechthias conchylias

Erechthias conchylias is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Erechthias coniochra

Erechthias coniochra is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Erechthias contributa

Erechthias contributa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Erechthias coprosoma

Erechthias coprosoma is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Clarke.

                                               

Erechthias cretosa

Erechthias cretosa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Erechthias crypsimima

Erechthias crypsimima is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Erechthias cyanosticta

Erechthias cyanosticta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Lower.

                                               

Erechthias decoranda

Erechthias decoranda is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Meyrick.

                                               

Erechthias deloneura

Erechthias deloneura is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Turner.

                                               

Erechthias diacrita

Erechthias diacrita is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Turner.

                                               

Erechthias diplorhiza

Erechthias diplorhiza is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Erechthias discreta

Erechthias discreta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Erechthias disjuncta

Erechthias disjuncta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Meyrick.

                                               

Erechthias dissepta

Erechthias dissepta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Erechthias dissimulans

Erechthias dissimulans is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.