ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 5
                                               

Epicephala zalosticha

Epicephala zalosticha is een vlinder uit de familie van de mineermotten. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Turner.

                                               

Epicepon indicum

Epicepon indicum is een pissebed uit de familie Bopyridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Nierstrasz & Brender à Brandis.

                                               

Epicepon japonicum

Epicepon japonicum is een pissebed uit de familie Bopyridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Nierstrasz & Brender à Brandis.

                                               

Epiceraticelus fluvialis

Epiceraticelus fluvialis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Epiceraticelus. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Crosby & ...

                                               

Epicerchysius xanthipes

Epicerchysius xanthipes is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Girault.

                                               

Epicerura bivittata

Epicerura bivittata is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1954 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicerura catori

Epicerura catori is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bethune-Baker. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicerura pergrisea

Epicerura pergrisea is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicerura plumosa

Epicerura plumosa is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicerura pulverulenta

Epicerura pulverulenta is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicerura steniptera

Epicerura steniptera is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicerura tamsi

Epicerura tamsi is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicerurina grisea

Epicerurina grisea is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epicharis affinis

Epicharis affinis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Smith.

                                               

Epicharis albifacies

Epicharis albifacies is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Epicharis albofasciata

Epicharis albofasciata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Smith.

                                               

Epicharis analis

Epicharis analis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Epicharis angulosa

Epicharis angulosa is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Snelling.

                                               

Epicharis bicolor

Epicharis bicolor is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Smith.

                                               

Epicharis binotata

Epicharis binotata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Friese.

                                               

Epicharis bova

Epicharis bova is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Snelling.

                                               

Epicharis cockerelli

Epicharis cockerelli is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Friese.

                                               

Epicharis conica

Epicharis conica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Smith.

                                               

Epicharis dejeanii

Epicharis dejeanii is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1841 door Lepeletier.

                                               

Epicharis duckei

Epicharis duckei is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Friese.

                                               

Epicharis elegans

Epicharis elegans is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Smith.

                                               

Epicharis fasciata

Epicharis fasciata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1828 door Lepeletier & Audinet-Serville.

                                               

Epicharis flava

Epicharis flava is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Friese.

                                               

Epicharis flavotaeniata

Epicharis flavotaeniata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Moure.

                                               

Epicharis iheringii

Epicharis iheringii is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Epicharis lindigii

Epicharis lindigii is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Epicharis lunulata

Epicharis lunulata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Mocsáry.

                                               

Epicharis luteocincta

Epicharis luteocincta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Moure & Seabra.

                                               

Epicharis maculata

Epicharis maculata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Smith.

                                               

Epicharis metatarsalis

Epicharis metatarsalis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Epicharis minima

Epicharis minima is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Friese.

                                               

Epicharis monozona

Epicharis monozona is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Mocsáry.

                                               

Epicharis morio

Epicharis morio is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1924 door Friese.

                                               

Epicharis nigrita

Epicharis nigrita is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Friese.

                                               

Epicharis obscura

Epicharis obscura is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Friese.

                                               

Epicharis picta

Epicharis picta is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Smith.

                                               

Epicharis pygialis

Epicharis pygialis is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Friese.

                                               

Epicharis rufescens

Epicharis rufescens is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Moure & Seabra.

                                               

Epicharis rustica

Epicharis rustica is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1789 door Olivier.

                                               

Epicharis umbraculata

Epicharis umbraculata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1804 door Fabricius.

                                               

Epicharis xanthogastra

Epicharis xanthogastra is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Moure & Seabra.

                                               

Epicharis zonata

Epicharis zonata is een vliesvleugelig insect uit de familie bijen en hommels. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Smith.

                                               

Epicharitus leucosemus

Epicharitus leucosemus is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de bodemjachtspinnen. De spin jaagt s nachts en verschuilt zich overdag onder rotsen en bladeren. Het lijf van de spin is ovaalvormig, smal en puntig aan de achterzijde. H ...

                                               

Epicharmus marchali

Epicharmus marchali is een insect uit de orde Phasmatodea en de familie Phasmatidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1838 door Serville.

                                               

Epichilo irroralis

Epichilo irroralis is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1919 door Hampson. De soort komt voor in tropisch Afrika.