ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 51
                                               

Erechthias orchestris

Erechthias orchestris is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Turner.

                                               

Erechthias oxymacha

Erechthias oxymacha is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Meyrick.

                                               

Erechthias oxytona

Erechthias oxytona is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Meyrick.

                                               

Erechthias pachygramma

Erechthias pachygramma is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Erechthias pagophila

Erechthias pagophila is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Clarke.

                                               

Erechthias pandani

Erechthias pandani is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Clarke.

                                               

Erechthias pelotricha

Erechthias pelotricha is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick.

                                               

Erechthias penicillata

Erechthias penicillata is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Swezey.

                                               

Erechthias pentatypa

Erechthias pentatypa is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthias percnomicta

Erechthias percnomicta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Erechthias perfumata

Erechthias perfumata is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Erechthias phaeoptera

Erechthias phaeoptera is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Clarke.

                                               

Erechthias phileris

Erechthias phileris is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Meyrick.

                                               

Erechthias photophanes

Erechthias photophanes is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Meyrick.

                                               

Erechthias physocapna

Erechthias physocapna is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door meyrick.

                                               

Erechthias platydelta

Erechthias platydelta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Meyrick.

                                               

Erechthias platyrrhyncha

Erechthias platyrrhyncha is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Meyrick.

                                               

Erechthias polionota

Erechthias polionota is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Turner.

                                               

Erechthias polyplaga

Erechthias polyplaga is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Legrand. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthias polyplecta

Erechthias polyplecta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Turner.

                                               

Erechthias polyspila

Erechthias polyspila is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Lower.

                                               

Erechthias praedatrix

Erechthias praedatrix is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Meyrick.

                                               

Erechthias psammaula

Erechthias psammaula is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Erechthias retorta

Erechthias retorta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Erechthias richardella

Erechthias richardella is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Viette. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthias rufimacula

Erechthias rufimacula is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1934 door Meyrick.

                                               

Erechthias scaligera

Erechthias scaligera is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthias scorpiura

Erechthias scorpiura is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Erechthias scythromorpha

Erechthias scythromorpha is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Erechthias semifusca

Erechthias semifusca is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Bradley.

                                               

Erechthias simulans

Erechthias simulans is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Butler.

                                               

Erechthias sinapifera

Erechthias sinapifera is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Turner.

                                               

Erechthias sisyranthes

Erechthias sisyranthes is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Meyrick.

                                               

Erechthias spartinodes

Erechthias spartinodes is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Erechthias sphenacma

Erechthias sphenacma is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1926 door Meyrick.

                                               

Erechthias sphenoschista

Erechthias sphenoschista is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Meyrick.

                                               

Erechthias sphenotona

Erechthias sphenotona is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Erechthias spodomicta

Erechthias spodomicta is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.

                                               

Erechthias stilbella

Erechthias stilbella is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1843 door Doubleday.

                                               

Erechthias strangulata

Erechthias strangulata is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Meyrick.

                                               

Erechthias streptogramma

Erechthias streptogramma is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Lower.

                                               

Erechthias strigata

Erechthias strigata is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Bradley.

                                               

Erechthias subridens

Erechthias subridens is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Meyrick.

                                               

Erechthias symmacha

Erechthias symmacha is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Meyrick.

                                               

Erechthias symphyas

Erechthias symphyas is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door Meyrick.

                                               

Erechthias synclera

Erechthias synclera is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Bradley.

                                               

Erechthias terminella

Erechthias terminella is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1863 door Walker.

                                               

Erechthias thrasymacha

Erechthias thrasymacha is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Meyrick.

                                               

Erechthias thraumatias

Erechthias thraumatias is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Meyrick.

                                               

Erechthias transfumata

Erechthias transfumata is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Meyrick.