ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 52
                                               

Erechthias travestita

Erechthias travestita is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Gozmány. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthias trichalca

Erechthias trichalca is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Meyrick als Decadarchis trichalca.

                                               

Erechthias trichodora

Erechthias trichodora is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Meyrick als Decadarchis trichodora.

                                               

Erechthias trigonosema

Erechthias trigonosema is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Turner.

                                               

Erechthias tritogramma

Erechthias tritogramma is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Clarke.

                                               

Erechthias undosa

Erechthias undosa is een vlinder uit de familie van de echte motten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Walsingham.

                                               

Erechthias zebrina

Erechthias zebrina is een vlinder uit de familie echte motten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Butler. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Erechthis gundlachi

Erechthis gundlachi is een rechtvleugelig insect uit de familie sabelsprinkhanen. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Bolívar.

                                               

Erectocolliuris camerunica

Erectocolliuris camerunica is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Basilewsky.

                                               

Erectocolliuris cyaneolimbata

Erectocolliuris cyaneolimbata is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Rousseau.

                                               

Erectocolliuris fairmairei

Erectocolliuris fairmairei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Gestro.

                                               

Erectocolliuris garambae

Erectocolliuris garambae is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Basilewsky.

                                               

Erectocolliuris mirei

Erectocolliuris mirei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Basilewsky.

                                               

Erectocolliuris wittei

Erectocolliuris wittei is een keversoort uit de familie van de loopkevers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Burgeon.

                                               

Ereis

Ereis is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Pascoe.

                                               

Ereis annulicornis

Ereis annulicornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Pascoe.

                                               

Ereis anthriboides

Ereis anthriboides is een keversoort uit de familie boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Pascoe.

                                               

Ereis distincta

Ereis distincta is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Pic.

                                               

Ereis javanica

Ereis javanica is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Breuning.

                                               

Ereis roseomaculata

Ereis roseomaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Breuning.

                                               

Ereis subfasciata

Ereis subfasciata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Pic.

                                               

Ereis sumatrensis

Ereis sumatrensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Gahan.

                                               

Erelieva coca

Erelieva coca is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dyar.

                                               

Erelieva parvulella

Erelieva parvulella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Ely.

                                               

Erelieva quantulella

Erelieva quantulella is een vlinder uit de familie van de snuitmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Hulst.

                                               

Eremaphanta convolvuli

Eremaphanta convolvuli is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Popov.

                                               

Eremaphanta dispar

Eremaphanta dispar is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Morawitz.

                                               

Eremaphanta fasciata

Eremaphanta fasciata is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Popov.

                                               

Eremaphanta iranica

Eremaphanta iranica is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Schwammberger.

                                               

Eremaphanta minuta

Eremaphanta minuta is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Popov.

                                               

Eremaphanta popovi

Eremaphanta popovi is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Michez.

                                               

Eremaphanta turcomanica

Eremaphanta turcomanica is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Popov.

                                               

Eremaphanta vitellina

Eremaphanta vitellina is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Morawitz.

                                               

Eremaphanta zhelochovtsevi

Eremaphanta zhelochovtsevi is een vliesvleugelig insect uit de familie Melittidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1957 door Popov.

                                               

Eremencyrtus neoptolemus

Eremencyrtus neoptolemus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1979 door Myartseva.

                                               

Eremencyrtus unifasciatus

Eremencyrtus unifasciatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Trjapitzin.

                                               

Eremica molitor

Eremica molitor is een vlinder uit de familie van de dominomotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Walsingham.

                                               

Eremica saharae

Eremica saharae is een vlinder uit de familie van de dominomotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Walsingham.

                                               

Eremicaster crassus

Eremicaster crassus is een kamster uit de familie Porcellanasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1883 gepubliceerd door Percy Sladen.

                                               

Eremicaster pacificus

Eremicaster pacificus is een kamster uit de familie Porcellanasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd, als Porcellanaster pacificus, in 1905 gepubliceerd door Hubert Ludwig.

                                               

Eremicaster vicinus

Eremicaster vicinus is een kamster uit de familie Porcellanasteridae. De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1907 gepubliceerd door Hubert Ludwig.

                                               

Eremichthys acros

Eremichthys acros is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Hubbs & Miller.

                                               

Eremidium albaniense

Eremidium albaniense is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2012 door Brown.

                                               

Eremidium attenuatus

Eremidium attenuatus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium basuto

Eremidium basuto is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Brown.

                                               

Eremidium curvicercus

Eremidium curvicercus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium denticercus

Eremidium denticercus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium equuleus

Eremidium equuleus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Karsch.

                                               

Eremidium erectus

Eremidium erectus is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Dirsh.

                                               

Eremidium maius

Eremidium maius is een rechtvleugelig insect uit de familie Lentulidae. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Ramme.