ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 56
                                               

Epulotheres angelae

Epulotheres angelae is een krabbensoort uit de familie van de Pinnotheridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Manning.

                                               

Epuraecha

Epuraecha is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Breuning.

                                               

Epuraecha ochraceomaculata

Epuraecha ochraceomaculata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Breuning.

                                               

Epyris apterus

Epyris apterus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Cameron.

                                               

Epyris arcuatus

Epyris arcuatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris bayeri

Epyris bayeri is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Hoffer.

                                               

Epyris bilineatus

Epyris bilineatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Thomson.

                                               

Epyris biroi

Epyris biroi is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1966 door Moczar.

                                               

Epyris brevipennis

Epyris brevipennis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris carbunculus

Epyris carbunculus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Nagy.

                                               

Epyris corcyraeus

Epyris corcyraeus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Kieffer.

                                               

Epyris erythrocerus

Epyris erythrocerus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris evanescens

Epyris evanescens is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris foveatus

Epyris foveatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Kieffer.

                                               

Epyris fuscipalpis

Epyris fuscipalpis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris gaullei

Epyris gaullei is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris inermis

Epyris inermis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris insulanus

Epyris insulanus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris longicollis

Epyris longicollis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris macrocerus

Epyris macrocerus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris macromma

Epyris macromma is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris marshalli

Epyris marshalli is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris maximus

Epyris maximus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Berland.

                                               

Epyris minor

Epyris minor is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris niger

Epyris niger is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Westwood.

                                               

Epyris quinquecarinatus

Epyris quinquecarinatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris rufimanus

Epyris rufimanus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Kieffer.

                                               

Epyris sublevis

Epyris sublevis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Kieffer.

                                               

Epyris tardus

Epyris tardus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris transversus

Epyris transversus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Kieffer.

                                               

Epyris tricolor

Epyris tricolor is een vliesvleugelig insect uit de familie van de platkopwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Cameron.

                                               

Equatorrog

De equatorrog is een vissensoort uit de familie van de Rajidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door De soort komt voor in de Stille Oceaan voor de kust van Colombia.

                                               

Equulites absconditus

Equulites absconditus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Chakrabarty & Sparks.

                                               

Equulites antongil

Equulites antongil is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Sparks.

                                               

Equulites elongatus

Equulites elongatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Günther.

                                               

Equulites klunzingeri

Equulites klunzingeri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Steindachner.

                                               

Equulites laterofenestra

Equulites laterofenestra is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Sparks & Chakrabarty. De soort staat op de Rode Lijst van de IUCN a ...

                                               

Equulites leuciscus

Equulites leuciscus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Günther.

                                               

Equulites moretoniensis

Equulites moretoniensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Ogilby.

                                               

Equulites rivulatus

Equulites rivulatus is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1845 door Temminck & Schlegel.

                                               

Equulites stercorarius

Equulites stercorarius is een straalvinnige vissensoort uit de familie van ponyvissen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Evermann & Seale.

                                               

Eracon biternata

Eracon biternata is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Mabille.

                                               

Eracon clinias

Eracon clinias is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Mabille.

                                               

Eracon jacobus

Eracon jacobus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Plötz.

                                               

Eracon mnemon

Eracon mnemon is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eracon onorbo

Eracon onorbo is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Möschler.

                                               

Eracon paulinus

Eracon paulinus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Stoll.

                                               

Eracon pebana

Eracon pebana is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Evans.

                                               

Eracon problematica

Eracon problematica is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Williams & Bell.

                                               

Eragia profunda

Eragia profunda is een pissebed uit de familie Bopyridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Markham.