ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 57
                                               

Eracon biternata

Eracon biternata is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1887 door Mabille.

                                               

Eracon clinias

Eracon clinias is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Mabille.

                                               

Eracon jacobus

Eracon jacobus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1884 door Plötz.

                                               

Eracon mnemon

Eracon mnemon is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Eracon onorbo

Eracon onorbo is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Möschler.

                                               

Eracon paulinus

Eracon paulinus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1782 door Stoll.

                                               

Eracon pebana

Eracon pebana is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1953 door Evans.

                                               

Eracon problematica

Eracon problematica is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Williams & Bell.

                                               

Eragia profunda

Eragia profunda is een pissebed uit de familie Bopyridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Markham.

                                               

Eragisa antarorum

Eragisa antarorum is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Thiaucourt.

                                               

Eragisa barnesi

Eragisa barnesi is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Eragisa bocra

Eragisa bocra is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1906 door Schaus.

                                               

Eragisa fassli

Eragisa fassli is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Dognin.

                                               

Eragisa juvenis

Eragisa juvenis is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Eragisa lanifera

Eragisa lanifera is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Walker.

                                               

Eragisa ligata

Eragisa ligata is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door schaus.

                                               

Eragisa nox

Eragisa nox is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Schaus.

                                               

Eragisa sabulosa

Eragisa sabulosa is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Schaus.

                                               

Eragisa tenebrosa

Eragisa tenebrosa is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Rothschild.

                                               

Eragisa viridis

Eragisa viridis is een vlinder uit de familie van de tandvlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1904 door Schaus.

                                               

Eralea abludius

Eralea abludius is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Hodges.

                                               

Eralea albalineella

Eralea albalineella is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Chambers.

                                               

Eralea striata

Eralea striata is een vlinder uit de familie van de prachtmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Hodges.

                                               

Eramos viridissima

Eramos viridissima is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1958 door Sergius Kiriakoff. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Eranina

Eranina is een kevergeslacht uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van het geslacht werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Monné.

                                               

Eranina argentina

Eranina argentina is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Bruch.

                                               

Eranina atatinga

Eranina atatinga is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina cendira

Eranina cendira is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Martins & Galileo.

                                               

Eranina ciliata

Eranina ciliata is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1938 door Fisher.

                                               

Eranina cincticornis

Eranina cincticornis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Bates.

                                               

Eranina costaricensis

Eranina costaricensis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina cretaria

Eranina cretaria is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina curuca

Eranina curuca is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina diana

Eranina diana is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Martins & Galileo.

                                               

Eranina dispar

Eranina dispar is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bates.

                                               

Eranina esquinas

Eranina esquinas is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina flaviventris

Eranina flaviventris is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2005 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina florula

Eranina florula is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bates.

                                               

Eranina fuliginella

Eranina fuliginella is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Bates.

                                               

Eranina fulveola

Eranina fulveola is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bates.

                                               

Eranina hovorei

Eranina hovorei is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina humeralis

Eranina humeralis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Martins & Galileo.

                                               

Eranina icambi

Eranina icambi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1999 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina leuconoe

Eranina leuconoe is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bates.

                                               

Eranina meyeri

Eranina meyeri is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Martins & Galileo.

                                               

Eranina moysesi

Eranina moysesi is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina nigrita

Eranina nigrita is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina pallida

Eranina pallida is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 2013 door Galileo & Martins.

                                               

Eranina pallidula

Eranina pallidula is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1989 door Martins & Galileo.

                                               

Eranina pectoralis

Eranina pectoralis is een keversoort uit de familie van de boktorren. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Bates.