ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 58
                                               

Epitrichosma ceramina

Epitrichosma ceramina is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Common.

                                               

Epitrichosma crymodes

Epitrichosma crymodes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epitrichosma helioconis

Epitrichosma helioconis is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1948 door Diakonoff.

                                               

Epitrichosma hesperia

Epitrichosma hesperia is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Common.

                                               

Epitrichosma lira

Epitrichosma lira is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Diakonoff.

                                               

Epitrichosma luteola

Epitrichosma luteola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Diakonoff.

                                               

Epitrichosma mellosa

Epitrichosma mellosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Diakonoff.

                                               

Epitrichosma metreta

Epitrichosma metreta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Common.

                                               

Epitrichosma neurobapta

Epitrichosma neurobapta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Lower.

                                               

Epitrichosma phaulera

Epitrichosma phaulera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epitrix abeillei

Epitrix abeillei is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1874 door Baduer.

                                               

Epitrix allardi

Epitrix allardi is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Wollaston.

                                               

Epitrix azorica

Epitrix azorica is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1981 door Gruev.

                                               

Epitrix canariensis

Epitrix canariensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Franz.

                                               

Epitrix caucasica

Epitrix caucasica is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Heikertinger.

                                               

Epitrix cucumeris

Epitrix cucumeris is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1851 door Harris.

                                               

Epitrix fasciata

Epitrix fasciata is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Blatchley.

                                               

Epitrix halophila

Epitrix halophila is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Bechyne & Springlova de Bechyne.

                                               

Epitrix harilana

Epitrix harilana is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Bechyne.

                                               

Epitrix hirtipennis

Epitrix hirtipennis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1847 door Frederick Ernst Melsheimer.

                                               

Epitrix intermedia

Epitrix intermedia is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1860 door Foudras.

                                               

Epitrix krali

Epitrix krali is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Doberl.

                                               

Epitrix limonensis

Epitrix limonensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Bechyne.

                                               

Epitrix muehlei

Epitrix muehlei is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Doberl.

                                               

Epitrix parvula

Epitrix parvula is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1801 door Fabricius.

                                               

Epitrix polyphaga

Epitrix polyphaga is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Bechyne.

                                               

Epitrix ruderalis

Epitrix ruderalis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Bechyne & Springlova de Bechyne.

                                               

Epitrix rugipleura

Epitrix rugipleura is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Bechyne & Springlova de Bechyne.

                                               

Epitrix sensitiva

Epitrix sensitiva is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Bechyne & Springlova de Bechyne.

                                               

Epitrix subviolacea

Epitrix subviolacea is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Bechyne & Springlova de Bechyne.

                                               

Epitrix tovarensis

Epitrix tovarensis is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Bechyne.

                                               

Epitrix trapezophora

Epitrix trapezophora is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Bechyne & Springlova de Bechyne.

                                               

Epitrix trichogramma

Epitrix trichogramma is een keversoort uit de familie bladhaantjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Bechyne.

                                               

Epitrotonotus flavipunctatus

Epitrotonotus flavipunctatus is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Gaede. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitrotonotus vilis

Epitrotonotus vilis is een vlinder uit de familie tandvlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Holland. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epitymbia alaudana

Epitymbia alaudana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epitymbia apatela

Epitymbia apatela is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Horak & Common.

                                               

Epitymbia cosmota

Epitymbia cosmota is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1886 door Meyrick.

                                               

Epitymbia dialepta

Epitymbia dialepta is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Horak & Common.

                                               

Epitymbia eudrosa

Epitymbia eudrosa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epitymbia eutypa

Epitymbia eutypa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1925 door Turner.

                                               

Epitymbia isoscelana

Epitymbia isoscelana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epitymbia passalotana

Epitymbia passalotana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1881 door Meyrick.

                                               

Epitymbia scotinopa

Epitymbia scotinopa is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Lower.

                                               

Epixanthoides anomalus

Epixanthoides anomalus is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1935 door Balss.

                                               

Epixanthops casellatoi

Epixanthops casellatoi is een krabbensoort uit de familie van de Xanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Serène.

                                               

Epixanthus corrosus

Epixanthus corrosus is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1873 door A. Milne-Edwards.

                                               

Epixanthus dentatus

Epixanthus dentatus is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door White.

                                               

Epixanthus frontalis

Epixanthus frontalis is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door H. Milne Edwards.

                                               

Epixanthus hellerii

Epixanthus hellerii is een krabbensoort uit de familie van de Oziidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door A. Milne-Edwards.