ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 59
                                               

Epizeuxis aemula

Epizeuxis aemula is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1813 door Hübner.

                                               

Epizeuxis albomaculatat

Epizeuxis albomaculatat is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Leech.

                                               

Epizeuxis americalis

Epizeuxis americalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Guenée.

                                               

Epizeuxis annulata

Epizeuxis annulata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Leech.

                                               

Epizeuxis basalis

Epizeuxis basalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Wileman & South.

                                               

Epizeuxis betulalis

Epizeuxis betulalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pagenstecher.

                                               

Epizeuxis bipupillata

Epizeuxis bipupillata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1917 door Joicey & Talbot.

                                               

Epizeuxis brunnealis

Epizeuxis brunnealis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pagenstecher.

                                               

Epizeuxis butleri

Epizeuxis butleri is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Leech.

                                               

Epizeuxis calvaria

Epizeuxis calvaria is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1776 door Schiffermüller.

                                               

Epizeuxis curvipalpis

Epizeuxis curvipalpis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Butler.

                                               

Epizeuxis denticulalis

Epizeuxis denticulalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1875 door Harvey.

                                               

Epizeuxis diminduendis

Epizeuxis diminduendis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Barnes & McDunnough.

                                               

Epizeuxis forbesi

Epizeuxis forbesi is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1894 door French.

                                               

Epizeuxis fulvipicta

Epizeuxis fulvipicta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Butler.

                                               

Epizeuxis gopheri

Epizeuxis gopheri is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Smith.

                                               

Epizeuxis julia

Epizeuxis julia is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Barnes & McDunnough.

                                               

Epizeuxis laurentii

Epizeuxis laurentii is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1893 door Smith.

                                               

Epizeuxis lilacina

Epizeuxis lilacina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Butler.

                                               

Epizeuxis lubricalis

Epizeuxis lubricalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1832 door Geyer.

                                               

Epizeuxis lunulata

Epizeuxis lunulata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Herz.

                                               

Epizeuxis majoralis

Epizeuxis majoralis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Smith.

                                               

Epizeuxis melanotypa

Epizeuxis melanotypa is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson.

                                               

Epizeuxis modesta

Epizeuxis modesta is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Swinhoe.

                                               

Epizeuxis oaxacalis

Epizeuxis oaxacalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Schaus.

                                               

Epizeuxis obliqua

Epizeuxis obliqua is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1892 door Staudinger.

                                               

Epizeuxis ocellata

Epizeuxis ocellata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Holloway.

                                               

Epizeuxis parvulalis

Epizeuxis parvulalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Barnes & McDunnough.

                                               

Epizeuxis peregrina

Epizeuxis peregrina is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Schultze.

                                               

Epizeuxis pryeri

Epizeuxis pryeri is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Butler.

                                               

Epizeuxis pulchellescens

Epizeuxis pulchellescens is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1922 door Dyar.

                                               

Epizeuxis punctalis

Epizeuxis punctalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Barnes & McDunnough.

                                               

Epizeuxis pygata

Epizeuxis pygata is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Strand.

                                               

Epizeuxis rotundalis

Epizeuxis rotundalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1865 door Walker.

                                               

Epizeuxis scobialis

Epizeuxis scobialis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Grote.

                                               

Epizeuxis serralis

Epizeuxis serralis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1880 door Mabille.

                                               

Epizeuxis suffusalis

Epizeuxis suffusalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door John B. Smith. De soort werd gevonden in de Santa Rita Mountains in de Amerikaanse s ...

                                               

Epizeuxis terrebralis

Epizeuxis terrebralis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Barnes & McDunnough.

                                               

Epizeuxis terrosalis

Epizeuxis terrosalis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Dognin.

                                               

Epizeuxis vancouverensis

Epizeuxis vancouverensis is een vlinder uit de familie van de spinneruilen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson.

                                               

Epizoanthus abyssorum

Epizoanthus abyssorum is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Verrill.

                                               

Epizoanthus ameilictus

Epizoanthus ameilictus is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Pax.

                                               

Epizoanthus amerimnus

Epizoanthus amerimnus is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Pax.

                                               

Epizoanthus angolensis

Epizoanthus angolensis is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1952 door Pax.

                                               

Epizoanthus arcticus

Epizoanthus arcticus is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1890 door Danielssen.

                                               

Epizoanthus arenaceus

Epizoanthus arenaceus is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1823 door delle Chiaje.

                                               

Epizoanthus armatus

Epizoanthus armatus is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Carlgren.

                                               

Epizoanthus auronitens

Epizoanthus auronitens is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Pax & Muller.

                                               

Epizoanthus balanorum

Epizoanthus balanorum is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Lwowsky.

                                               

Epizoanthus barlesi

Epizoanthus barlesi is een Zoanthideasoort uit de familie van de Epizoanthidae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Carlgren.