ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 6
                                               

Epichilo obscurefasciellus

Epichilo obscurefasciellus is een vlinder uit de familie grasmotten. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1927 door de Joannis. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epichilo parvellus

Epichilo parvellus is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Ragonot.

                                               

Epichilo vartianae

Epichilo vartianae is een vlinder uit de familie van de grasmotten. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1965 door Bleszynski.

                                               

Epichlorops exilis

Epichlorops exilis is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Coquillett.

                                               

Epichlorops puncticollis

Epichlorops puncticollis is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1848 door Zetterstedt.

                                               

Epichlorops scabra

Epichlorops scabra is een vliegensoort uit de familie van de halmvliegen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1898 door Coquillett.

                                               

Epichnopterix alpina

Epichnopterix alpina is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Heylaerts. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix ardua

Epichnopterix ardua is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1867 door Mann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix crimaeana

Epichnopterix crimaeana is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Kozhantshikov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix crimaena

Epichnopterix crimaena is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Kozhanchikov.

                                               

Epichnopterix flavociliella

Epichnopterix flavociliella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1864 door Mann.

                                               

Epichnopterix heringi

Epichnopterix heringi is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1859 door Heinemann. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix hoffmanni

Epichnopterix hoffmanni is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Heylaerts.

                                               

Epichnopterix kovacsi

Epichnopterix kovacsi is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1955 door Sieder. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix montana

Epichnopterix montana is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Heylaerts. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix montanella

Epichnopterix montanella is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1900 door Heylaerts. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix moskvensis

Epichnopterix moskvensis is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Solyanikov. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix pontbrillantella

Epichnopterix pontbrillantella is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Bruand. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix predotae

Epichnopterix predotae is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door Sieder.

                                               

Epichnopterix pusilella

Epichnopterix pusilella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1940 door Rebel.

                                               

Epichnopterix sieboldi

Epichnopterix sieboldi is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1853 door Reutti. De soort komt voor in Europa.

                                               

Epichnopterix staudingeri

Epichnopterix staudingeri is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Heylaerts.

                                               

Epichnopterix transvaalica

Epichnopterix transvaalica is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Epichnopterix transvalica

Epichnopterix transvalica is een vlinder uit de familie zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Hampson.

                                               

Epichnopterix turibulella

Epichnopterix turibulella is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Fuchs.

                                               

Epichnopterix venetiana

Epichnopterix venetiana is een vlinder uit de familie van de zakjesdragers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1964 door Meier.

                                               

Epichorista aethocoma

Epichorista aethocoma is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1923 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epichorista armigera

Epichorista armigera is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1956 door Diakonoff.

                                               

Epichorista aspistana

Epichorista aspistana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Epichorista benevola

Epichorista benevola is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epichorista camacinana

Epichorista camacinana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door Meyrick.

                                               

Epichorista chloradelpha

Epichorista chloradelpha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1912 door Meyrick.

                                               

Epichorista cinerata

Epichorista cinerata is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Edward Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epichorista crypsidora

Epichorista crypsidora is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Edward Meyrick.

                                               

Epichorista curva

Epichorista curva is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1918 door Philpott.

                                               

Epichorista elephantina

Epichorista elephantina is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1885 door Meyrick.

                                               

Epichorista emphanes

Epichorista emphanes is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Edward Meyrick.

                                               

Epichorista eribola

Epichorista eribola is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1889 door Edward Meyrick.

                                               

Epichorista eurymochla

Epichorista eurymochla is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epichorista exanimata

Epichorista exanimata is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epichorista galeata

Epichorista galeata is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Epichorista geraeas

Epichorista geraeas is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Meyrick.

                                               

Epichorista gonodesma

Epichorista gonodesma is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1929 door Turner.

                                               

Epichorista hemionana

Epichorista hemionana is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Meyrick.

                                               

Epichorista leptosticha

Epichorista leptosticha is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Turner.

                                               

Epichorista licmaea

Epichorista licmaea is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Epichorista lindsayi

Epichorista lindsayi is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Philpott.

                                               

Epichorista loxomochla

Epichorista loxomochla is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1945 door Turner.

                                               

Epichorista mesosceptra

Epichorista mesosceptra is een vlinder uit de familie bladrollers. De wetenschappelijke naam voor deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epichorista mimica

Epichorista mimica is een vlinder uit de familie van de bladrollers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Philpott.