ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 60
                                               

Eretis lugens

Eretis lugens is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Rogenhofer.

                                               

Eretis melania

Eretis melania is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1891 door Mabille.

                                               

Eretis mitiana

Eretis mitiana is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Evans.

                                               

Eretis mixta

Eretis mixta is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Evans.

                                               

Eretis plistonicus

Eretis plistonicus is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1879 door Plötz.

                                               

Eretis rotundimacula

Eretis rotundimacula is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Mabille & Boullet.

                                               

Eretis umbra

Eretis umbra is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Trimen.

                                               

Eretis vaga

Eretis vaga is een vlinder uit de familie van de dikkopjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1937 door Evans.

                                               

Eretmapodites adami

Eretmapodites adami is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Ferrara & Eouzan.

                                               

Eretmapodites angolensis

Eretmapodites angolensis is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door da Cunha Ramos & Ribeiro.

                                               

Eretmapodites argyrurus

Eretmapodites argyrurus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Edwards.

                                               

Eretmapodites brenguesi

Eretmapodites brenguesi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1975 door Rickenbach & Lombrici.

                                               

Eretmapodites brottesi

Eretmapodites brottesi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1967 door Rickenbach.

                                               

Eretmapodites caillardi

Eretmapodites caillardi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Rickenbach, Ferrara & Eouzan.

                                               

Eretmapodites chrysogaster

Eretmapodites chrysogaster is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Graham.

                                               

Eretmapodites corbeti

Eretmapodites corbeti is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Hamon.

                                               

Eretmapodites dracaenae

Eretmapodites dracaenae is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1916 door Edwards.

                                               

Eretmapodites dundo

Eretmapodites dundo is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door da Cunha Ramos & Ribeiro.

                                               

Eretmapodites eouzani

Eretmapodites eouzani is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Rickenbach & Lombrici.

                                               

Eretmapodites ferrarai

Eretmapodites ferrarai is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Rickenbach & Eouzan.

                                               

Eretmapodites forcipulatus

Eretmapodites forcipulatus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Edwards.

                                               

Eretmapodites germaini

Eretmapodites germaini is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Rickenbach & Eouzan.

                                               

Eretmapodites gilletti

Eretmapodites gilletti is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door van Someren.

                                               

Eretmapodites grahami

Eretmapodites grahami is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Edwards.

                                               

Eretmapodites grenieri

Eretmapodites grenieri is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Hamon & van Someren.

                                               

Eretmapodites haddowi

Eretmapodites haddowi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door van Someren.

                                               

Eretmapodites hamoni

Eretmapodites hamoni is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Grjebine.

                                               

Eretmapodites harperi

Eretmapodites harperi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door van Someren.

                                               

Eretmapodites hightoni

Eretmapodites hightoni is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1947 door van Someren.

                                               

Eretmapodites inornatus

Eretmapodites inornatus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Newstead.

                                               

Eretmapodites intermedius

Eretmapodites intermedius is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Edwards.

                                               

Eretmapodites jani

Eretmapodites jani is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Rickenbach & Lombrici.

                                               

Eretmapodites lacani

Eretmapodites lacani is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Rickenbach & Eouzan.

                                               

Eretmapodites leucopous

Eretmapodites leucopous is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Graham.

                                               

Eretmapodites mahaffyi

Eretmapodites mahaffyi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1949 door van Someren.

                                               

Eretmapodites marcelleae

Eretmapodites marcelleae is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1959 door Adam & Hamon.

                                               

Eretmapodites mattinglyi

Eretmapodites mattinglyi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1961 door Hamon & van Someren.

                                               

Eretmapodites melanopous

Eretmapodites melanopous is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Graham.

                                               

Eretmapodites mortiauxi

Eretmapodites mortiauxi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Cunha Ramos & Ribeiro.

                                               

Eretmapodites oedipodeios

Eretmapodites oedipodeios is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1909 door Graham.

                                               

Eretmapodites parvipluma

Eretmapodites parvipluma is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Edwards.

                                               

Eretmapodites pauliani

Eretmapodites pauliani is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1950 door Grjebine.

                                               

Eretmapodites penicillatus

Eretmapodites penicillatus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Edwards.

                                               

Eretmapodites plioleucus

Eretmapodites plioleucus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Edwards.

                                               

Eretmapodites productus

Eretmapodites productus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Edwards.

                                               

Eretmapodites quinquevittatus

Eretmapodites quinquevittatus is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Theobald.

                                               

Eretmapodites ravissei

Eretmapodites ravissei is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Rickenbach & Eouzan.

                                               

Eretmapodites rickenbachi

Eretmapodites rickenbachi is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Ferrara & Eouzan.

                                               

Eretmapodites salauni

Eretmapodites salauni is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Rickenbach, Ferrara & Eouzan.

                                               

Eretmapodites semisimplicipes

Eretmapodites semisimplicipes is een muggensoort uit de familie van de steekmuggen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1914 door Edwards.