ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 62
                                               

Eretmocerus aleyrodiphagus

Eretmocerus aleyrodiphagus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Risbec.

                                               

Eretmocerus ampliatus

Eretmocerus ampliatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus australis

Eretmocerus australis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Girault.

                                               

Eretmocerus bisetae

Eretmocerus bisetae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Hayat.

                                               

Eretmocerus breviclavus

Eretmocerus breviclavus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1984 door Subba Rao.

                                               

Eretmocerus cadabae

Eretmocerus cadabae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Viggiani.

                                               

Eretmocerus californicus

Eretmocerus californicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Howard.

                                               

Eretmocerus clauseni

Eretmocerus clauseni is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Compere.

                                               

Eretmocerus clavator

Eretmocerus clavator is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Myartseva.

                                               

Eretmocerus cocois

Eretmocerus cocois is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2008 door Delvare.

                                               

Eretmocerus comperei

Eretmocerus comperei is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus corni

Eretmocerus corni is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1850 door Haldeman.

                                               

Eretmocerus debachi

Eretmocerus debachi is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1992 door Rose & Rosen.

                                               

Eretmocerus delhiensis

Eretmocerus delhiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Mani.

                                               

Eretmocerus desantisi

Eretmocerus desantisi is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus dialeurolongae

Eretmocerus dialeurolongae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Krishnan & Vasantharaj David.

                                               

Eretmocerus diversiciliatus

Eretmocerus diversiciliatus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Silvestri.

                                               

Eretmocerus dozieri

Eretmocerus dozieri is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus emiratus

Eretmocerus emiratus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Zolnerowich & Rose.

                                               

Eretmocerus eremicus

Eretmocerus eremicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus exilis

Eretmocerus exilis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus flavus

Eretmocerus flavus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1996 door Krishnan & Vasantharaj David.

                                               

Eretmocerus furuhashii

Eretmocerus furuhashii is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1994 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus gracilis

Eretmocerus gracilis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus gunturiensis

Eretmocerus gunturiensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Hayat.

                                               

Eretmocerus haldemani

Eretmocerus haldemani is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1908 door Howard.

                                               

Eretmocerus hayati

Eretmocerus hayati is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Zolnerowich & Rose.

                                               

Eretmocerus hoelmeri

Eretmocerus hoelmeri is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus hydrabadensis

Eretmocerus hydrabadensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Husain & Agarwal.

                                               

Eretmocerus illinoisensis

Eretmocerus illinoisensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Dozier.

                                               

Eretmocerus indicus

Eretmocerus indicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Hayat.

                                               

Eretmocerus jimenezi

Eretmocerus jimenezi is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus joeballi

Eretmocerus joeballi is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1997 door Rose & Zolnerowich.

                                               

Eretmocerus lativentris

Eretmocerus lativentris is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Girault.

                                               

Eretmocerus longicornis

Eretmocerus longicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1983 door Viggiani & Battaglia.

                                               

Eretmocerus longipes

Eretmocerus longipes is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1936 door Compere.

                                               

Eretmocerus longiscapus

Eretmocerus longiscapus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Hayat.

                                               

Eretmocerus longiterebrus

Eretmocerus longiterebrus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2001 door Rose.

                                               

Eretmocerus melanoscutus

Eretmocerus melanoscutus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Zolnerowich & Rose.

                                               

Eretmocerus mundus

Eretmocerus mundus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Mercet.

                                               

Eretmocerus nairobii

Eretmocerus nairobii is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Gerling.

                                               

Eretmocerus naranjae

Eretmocerus naranjae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Myartseva & Coronado-Blanco.

                                               

Eretmocerus nativus

Eretmocerus nativus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1930 door Girault.

                                               

Eretmocerus neobemisiae

Eretmocerus neobemisiae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1974 door Yasnosh.

                                               

Eretmocerus neomaskelliae

Eretmocerus neomaskelliae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Abd-Rabou & Ghahari.

                                               

Eretmocerus nikolskajae

Eretmocerus nikolskajae is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1973 door Myartseva.

                                               

Eretmocerus orchamoplati

Eretmocerus orchamoplati is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2011 door Schmidt.

                                               

Eretmocerus orientalis

Eretmocerus orientalis is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1969 door Gerling.

                                               

Eretmocerus ostovani

Eretmocerus ostovani is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2010 door Ghahari & Abd-Rabou.

                                               

Eretmocerus pallidus

Eretmocerus pallidus is een vliesvleugelig insect uit de familie Aphelinidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Dozier.