ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 69
                                               

Ericydnus dzhanokmenae

Ericydnus dzhanokmenae is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1986 door Sharkov.

                                               

Ericydnus elizabethae

Ericydnus elizabethae is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Trjapitzin.

                                               

Ericydnus heliococci

Ericydnus heliococci is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1972 door Trjapitzin & Herthevtzian.

                                               

Ericydnus japonicus

Ericydnus japonicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1963 door Tachikawa.

                                               

Ericydnus karakalensis

Ericydnus karakalensis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Myartseva.

                                               

Ericydnus lamasi

Ericydnus lamasi is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1951 door Domenichini.

                                               

Ericydnus longicornis

Ericydnus longicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1820 door Dalman.

                                               

Ericydnus luka

Ericydnus luka is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Japoshvili.

                                               

Ericydnus metriocerus

Ericydnus metriocerus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Masi.

                                               

Ericydnus niger

Ericydnus niger is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Myartseva.

                                               

Ericydnus nino

Ericydnus nino is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2007 door Japoshvili.

                                               

Ericydnus peliococci

Ericydnus peliococci is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Myartseva & Kharchenko.

                                               

Ericydnus pilosulus

Ericydnus pilosulus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1991 door Graham.

                                               

Ericydnus robustior

Ericydnus robustior is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Mercet.

                                               

Ericydnus samadae

Ericydnus samadae is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1988 door Myartseva & Kharchenko.

                                               

Ericydnus scutellus

Ericydnus scutellus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2000 door Xu.

                                               

Ericydnus sipylus

Ericydnus sipylus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1837 door Walker.

                                               

Ericydnus strigosus

Ericydnus strigosus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1834 door Nees.

                                               

Ericydnus tamaricicola

Ericydnus tamaricicola is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Myartseva.

                                               

Ericydnus theron

Ericydnus theron is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Trjapitzin.

                                               

Ericydnus turkmenicus

Ericydnus turkmenicus is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Myartseva.

                                               

Ericydnus ventralis

Ericydnus ventralis is een vliesvleugelig insect uit de familie Encyrtidae. De wetenschappelijke naam is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1820 door Dalman.

                                               

Ericymba amplamala

Ericymba amplamala is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de eigenlijke karpers. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 2006 door Pera & Armbruster.

                                               

Eridachtha calamopis

Eridachtha calamopis is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eridachtha crossogramma

Eridachtha crossogramma is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1921 door Meyrick.

                                               

Eridachtha hapalochra

Eridachtha hapalochra is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Meyrick.

                                               

Eridachtha kasyella

Eridachtha kasyella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Gozmany.

                                               

Eridachtha longicornella

Eridachtha longicornella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Chrétien.

                                               

Eridachtha parvella

Eridachtha parvella is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1915 door Chrétien.

                                               

Eridachtha phaeochlora

Eridachtha phaeochlora is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1920 door Meyrick.

                                               

Eridachtha prolocha

Eridachtha prolocha is een vlinder uit de familie van de Lecithoceridae. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1910 door Meyrick.

                                               

Eridantes erigonoides

Eridantes erigonoides is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eridantes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1882 door James Henry Emerton.

                                               

Eridantes utibilis

Eridantes utibilis is een spinnensoort in de taxonomische indeling van de hangmatspinnen. Het dier behoort tot het geslacht Eridantes. De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd in 1933 door Crosby & Bishop.

                                               

Eridolius alacer

Eridolius alacer is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1829 door Gravenhorst.

                                               

Eridolius albicoxa

Eridolius albicoxa is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Thomson.

                                               

Eridolius albilineatus

Eridolius albilineatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.

                                               

Eridolius aurifluus

Eridolius aurifluus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Haliday.

                                               

Eridolius autumnalis

Eridolius autumnalis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1878 door Brischke.

                                               

Eridolius basalis

Eridolius basalis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Stephens.

                                               

Eridolius bimaculatus

Eridolius bimaculatus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1856 door Holmgren.

                                               

Eridolius brevicornis

Eridolius brevicornis is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1985 door Kasparyan.

                                               

Eridolius clauseni

Eridolius clauseni is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1962 door Kerrich.

                                               

Eridolius consobrinus

Eridolius consobrinus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius curtisii

Eridolius curtisii is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1839 door Haliday.

                                               

Eridolius dahlbomi

Eridolius dahlbomi is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1857 door Holmgren.

                                               

Eridolius deletus

Eridolius deletus is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1883 door Thomson.

                                               

Eridolius dorsator

Eridolius dorsator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1824 door Thunberg.

                                               

Eridolius elegans

Eridolius elegans is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1835 door Stephens.

                                               

Eridolius ermolenkoi

Eridolius ermolenkoi is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.

                                               

Eridolius flavicoxator

Eridolius flavicoxator is een vliesvleugelig insect uit de familie van de gewone sluipwespen. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1990 door Kasparyan.