ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 7
                                               

Epiplatys neumanni

Epiplatys neumanni is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1993 door Berkenkamp.

                                               

Epiplatys njalaensis

Epiplatys njalaensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1976 door Neumann.

                                               

Epiplatys olbrechtsi

Epiplatys olbrechtsi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1941 door Poll.

                                               

Epiplatys phoeniceps

Epiplatys phoeniceps is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Huber.

                                               

Epiplatys roloffi

Epiplatys roloffi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1978 door Romand.

                                               

Epiplatys ruhkopfi

Epiplatys ruhkopfi is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1980 door Berkenkamp & Etzel.

                                               

Epiplatys sangmelinensis

Epiplatys sangmelinensis is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Ahl.

                                               

Epiplatys sexfasciatus rathkei

Epiplatys sexfasciatus rathkei is een ondersoort van de straalvinnige vissen uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1970 door Radda.

                                               

Epiplatys sexfasciatus sexfasciatus

Epiplatys sexfasciatus is een ondersoort van de straalvinnige vissen uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1862 door Gill.

                                               

Epiplatys sexfasciatus togolensis

Epiplatys sexfasciatus togolensis is een ondersoort van de straalvinnige vissen uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1971 door Loiselle.

                                               

Epiplatys singa

Epiplatys singa is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Boulenger.

                                               

Epiplatys spilargyreius

Epiplatys spilargyreius is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Duméril.

                                               

Epiplatys zenkeri

Epiplatys zenkeri is een straalvinnige vissensoort uit de familie van de killivisjes. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1928 door Ahl.

                                               

Epiplema acinacidaria

Epiplema acinacidaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Herrich-Schäffer.

                                               

Epiplema acutangularia

Epiplema acutangularia is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Herrich-Schäffer.

                                               

Epiplema adamantina

Epiplema adamantina is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1998 door Inoue.

                                               

Epiplema adjectaria

Epiplema adjectaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1861 door Walker.

                                               

Epiplema adornata

Epiplema adornata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema aeolis

Epiplema aeolis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1913 door Schaus.

                                               

Epiplema aequisecta

Epiplema aequisecta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1907 door Warren.

                                               

Epiplema alabastraria

Epiplema alabastraria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Warren.

                                               

Epiplema albida

Epiplema albida is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson.

                                               

Epiplema albidaria

Epiplema albidaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1866 door Walker.

                                               

Epiplema albiocellata

Epiplema albiocellata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema albipennaria

Epiplema albipennaria is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1855 door Herrich-Schäffer.

                                               

Epiplema albipunctata

Epiplema albipunctata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema ambusta

Epiplema ambusta is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema amoena

Epiplema amoena is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1902 door Swinhoe.

                                               

Epiplema amorata

Epiplema amorata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Packard.

                                               

Epiplema amygdalipennis

Epiplema amygdalipennis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1897 door Warren.

                                               

Epiplema andringitra

Epiplema andringitra is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema angulata

Epiplema angulata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema ankafina

Epiplema ankafina is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1982 door Boudinot. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema anomala

Epiplema anomala is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1932 door Janse. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema ansorgei

Epiplema ansorgei is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1901 door Warren.

                                               

Epiplema apicalis

Epiplema apicalis is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd door Hampson.

                                               

Epiplema arcuata

Epiplema arcuata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Warren.

                                               

Epiplema arenosa

Epiplema arenosa is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema argentisparsa

Epiplema argentisparsa is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1896 door Hampson.

                                               

Epiplema argillodes

Epiplema argillodes is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1903 door Turner.

                                               

Epiplema arizana

Epiplema arizana is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1931 door Matsumura.

                                               

Epiplema asinina

Epiplema asinina is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1905 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema atrifasciata

Epiplema atrifasciata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren.

                                               

Epiplema atrilinea

Epiplema atrilinea is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1911 door Dognin.

                                               

Epiplema aurata

Epiplema aurata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1888 door Pagenstecher.

                                               

Epiplema auroguttata

Epiplema auroguttata is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1895 door Poujade.

                                               

Epiplema azela

Epiplema azela is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1876 door Butler.

                                               

Epiplema baligrodana

Epiplema baligrodana is een vlinder uit de familie van de uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1858 door Toll.

                                               

Epiplema baliocosma

Epiplema baliocosma is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1968 door Fletcher D. S. De soort komt voor in tropisch Afrika.

                                               

Epiplema barbara

Epiplema barbara is een vlinder uit de familie uraniavlinders. De wetenschappelijke naam van deze soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1899 door Warren. De soort komt voor in tropisch Afrika.